Mobilat 3 camere 300m de la mare, Bolnuevo, Spania

Bolnuevo, Spania – ID 10306
167,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 300 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament care se află la doar 300 m de mers pe jos de plajă, cu două dormitoare, o baie, complet mobilat, bucătărie utilată, stare excelentă, întreținere redusă și vedere la mare din camera de zi. Locație excelentă și apropierea de facilități.

De la intrare avem o scară interioară care duce la living și sufragerie cu ferestre mari care fac acest apartament foarte luminos și de unde ne putem bucura de vederea la mare.

Camera de zi și bucătăria sunt deschise în design, iar bucătăria este complet echipată și include toate aparatele. Acest spațiu este spațios și ne permite să avem aici o masă de luat masa. Din bucătărie ne putem bucura, de asemenea, de vederea la mare.

Dormitoarele sunt spațioase și luminoase, dormitorul principal este dotat cu un pat dublu și un dulap încorporat, al doilea dormitor are două paturi de o persoană și un dulap încorporat.

Baia complet echipată este foarte spațioasă, cu fereastră, duș cu paravan și servește, de asemenea, ca zonă utilitară, unde se află mașina de spălat.

Faceți o programare astăzi pentru a vedea acest apartament frumos pe plajă. Aceasta este, de asemenea, o mare oportunitate de investiție pentru a închiria în timpul lunilor de vară.

Bolnuevo este cunoscut pentru "orașul său fermecat", un afloriment neobișnuit de calcar care a fost erodat de peste o mie de ani.

Cu o selecție de magazine, baruri și restaurante, Bolnuevo este locul ideal pentru a vă bucura de o vacanță liniștită la malul mării. De la frumosul golf Punta Bella, trecând prin plaje largi de nisip și baruri de plajă, Bolnuevo este un paradis pentru iubitorii de plajă.

Există un camping foarte bun în Bolnuevo, cu o piscină impresionantă, piscină pentru copii și bar, care este deschis publicului (contra unei taxe mici) și dacă nu doriți să suportați cheltuielile legate de administrarea propriei piscine.

Plajele din Mazarron sunt certificate Q pentru calitate pentru următoarele plaje; Playa de Bah&iacutea, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Magazin
190 m
Medic
380 m
Cafenea
190 m
Restaurant
100 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00