Spațioase 3 dormitoare cu piscină, verandă și grajd, Caravaca de la Cruz

Caravaca de la Cruz, Spania – ID 10629
147,000 €
Arie 4500 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 80 000 m
Condiție Liber

Oferim o frumoasă casă de țară spaniolă cu două dormitoare, cu legături rutiere bune și la numai 10 km de orașul Caravaca de la Cruz. Proprietatea se află pe un teren de 4.500 m2 cu o piscină privată de 9,2 x 4,2 m2. Proprietatea are aproximativ 120 m2 și oferă 2 dormitoare, 1 baie cu saună și aer condiționat.

Camera de zi în plan deschis este spațioasă și luminoasă, cu aer condiționat și un șemineu cu lemne pentru lunile de iarnă. Bucătăria este complet echipată cu o plită pe gaz și de aici avem acces la veranda acoperită, care a fost închisă și este folosită în prezent ca un lounge/sufragerie cu vedere la piscină. Este un loc minunat pentru a vă bucura de după-amiezile târzii de vară.

Există două dormitoare. Dormitorul principal are două dulapuri mari încorporate, un mic birou și aer condiționat. Al doilea dormitor are, de asemenea, două dulapuri mari încorporate, un mic birou și aer condiționat. Baia are, de asemenea, un duș, o bară de prosoape încălzită, o cameră de utilitate și propria saună.

Zona exterioară cu această proprietate este complet împrejmuită cu pomi fructiferi și o grădină frumoasă cu iarbă. Există o piscină privată cu acoperiș, o chicinetă în aer liber, o terasă pe acoperiș cu vedere spectaculoasă la munți și la plantația de măslini din vecinătate. Un garaj și un grajd pentru cai de aproximativ 200 m2 se află vizavi de proprietate. Acest garaj este potrivit pentru trei mașini, iar grajdul, care conține doi cai, are două boxe în uz și pot fi construite două sau trei boxe suplimentare cu dozatoare de apă și apă caldă. Această zonă este de aproximativ 2500 m2 complet împrejmuită pentru cai, cu o bază de piatră de trei metri înălțime/ gard de plasă cu un teren de echitație. Există, de asemenea, un garaj separat din lemn pentru o mașină.

Pentru a aprecia tot ceea ce această proprietate are de oferit, faceți o programare astăzi și vă vom arăta împrejurimile.

Atât aeroportul din Alicante, cât și cel din Murcia se află la o distanță de conducere, Alicante 1h 20 minute și Murcia mai puțin de 55 de minute

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
4500 m2
Teren
2500 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Magazin
430 m
Medic
1 km
Cafenea
4 km
Restaurant
2 km
Bar
870 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00