Uimitor 2 camere într-o stațiune din Tenerife, Spania

Paraiso del Palm Mar, Spania – ID 10307
240,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 800 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Permiteți-ne să vă prezentăm un apartament situat în Tenerife, în Insulele Canare. Insulele Canare sunt un loc în care puteți experimenta vara pe tot parcursul anului, iar iarna nu are nicio șansă. Datorită temperaturilor care nu coboară sub 19°C pe parcursul anului, vă puteți bucura de vacanță pe tot parcursul anului. Veniți să vedeți locul în persoană și experimentați acest loc magic alături de noi. Facem și tururi online.

Apartament confortabil cu 1 dormitor și 1 baie în Paraiso del Palm Mar. Apartamentul tocmai a fost renovat și este oferit complet mobilat și echipat. Apartamentul de 65 m2 oferă un living spațios, bucătărie americană, dormitor luminos, baie și 2 terase, dintre care una are vedere la piscină. Aer condiționat. Mașină de spălat vase.

Situat într-un complex liniștit și rezidențial cu piscină comună. Aproape de facilitățile locale și la doar câteva minute de mers pe jos de plajă.

Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Tenerife, bijuteria spaniolă situată în Oceanul Atlantic, oferă o combinație unică de frumusețe naturală și viață. Cu o climă blândă pe tot parcursul anului, insula îmbrățișează un stil de viață axat pe a fi în natură. De la străzile pline de viață din Santa Cruz până la coasta liniștită din Playa de las Teresitas, Tenerife satisface o mare varietate de cerințe. Localnicii, cunoscuți pentru ospitalitatea lor, combină cultura spaniolă tradițională cu confortul modern. Specialitățile gastronomice, festivalurile pline de culoare și istoria bogată creează o multitudine de experiențe. Fie că vă plimbați prin peisajul vulcanic sau gustați din bucătăria locală, ritmul relaxat și priveliștile uluitoare fac din Tenerife un loc captivant pe care să-l numiți acasă.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
110 m
Medic
60 m
Cafenea
290 m
Restaurant
50 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00