Vila cu 4 dormitoare cu vedere spre est și piscină mare, Camposol

Camposol, Spania – ID 10135
219,995 €
Arie 600 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim să cumpărați o vilă în stil Cibeles, orientată spre est, cu o piscină mare orientată spre sud.

Scările duc la o verandă mare deschisă cu acoperiș. Unii au ales să văruiască această zonă pentru a crea o seră luminoasă și însorită care poate fi folosită pe tot parcursul anului. Ușa din față a vilei duce la holul de intrare și la o cameră de zi mare, în plan deschis. Camera de zi este extrem de spațioasă și, datorită celor trei ferestre mari, pătrunde multă lumină naturală. Camera este dotată cu un șemineu, ventilator de tavan și unitate de aer condiționat pentru a vă asigura confortul pe tot parcursul anului.

În afara livingului se află o sală mare de luat masa / mic dejun, cu o arcadă către bucătărie. O ușă din bucătărie vă conduce la terasa laterală. Treptele coboară pe o parte spre partea din față a casei și urcă pe cealaltă parte spre terasa de pe acoperiș cu pergolă. De aici aveți vedere la munții îndepărtați.

Cele trei dormitoare sunt, de asemenea, accesibile din camera de zi. Proprietatea are un dormitor principal minunat, cu mult spațiu, aer condiționat, dulapuri încorporate și o baie. Alte două dormitoare cu dulapuri încorporate și o baie de duș de familie. Cel de-al doilea dormitor are o ușă care dă spre o terasă pavată și un foișor mare cu vedere la piscină. Trepte joase oferă acces la zona piscinei.

Vila se află pe un teren de 600m2 orientat spre est. Cea mai mare parte a spațiului exterior a fost pavată cu mai multe borduri plantate acoperite cu șindrilă decorativă de culoare deschisă și plantate cu arbuști și copaci locali, ceea ce face ca spațiul exterior să necesite foarte puțină întreținere. Piscina de 11x5 are o mulțime de spațiu în jurul ei pentru a absorbi soarele spaniol și există un pat de flori pavat frumos ridicat în spate, care este o caracteristică frumoasă. Există o alee care poate găzdui cu ușurință până la patru mașini, iar poarta este foarte largă pentru a găzdui o rulotă. Proprietatea are o zonă încorporată care poate fi folosită ca depozit și un depozit suplimentar este construit sub scara care duce la acoperiș.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din Camposol, care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o serie de facilități locale.

Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene și de portul minunat din Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
600 m2
Teren
600 m2
Suprafață utilizabilă
599 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
598 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00