Vilă frumoasă cu piscină și cameră de jocuri, locație excelentă, Camposol

Camposol, Spania – ID 10124
269,995 €
Arie 674 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 18 000 m
Condiție Liber

Nu ratați această vilă uimitoare, situată în cartierul idilic Camposol și la distanță de mers pe jos de facilități și de terenul de golf!

Vila se află pe un teren de colț de 674m2 orientat spre sud-vest, cu o grădină bine întreținută și o parcare off-road pentru până la trei vehicule. Veți fi întâmpinați de un spațiu exterior frumos, inclusiv o piscină de 9 x 5 m2 cu o terasă mare, două foișoare și o zonă de grătar, astfel încât să vă puteți bucura de soarele spaniol cât de mult doriți. Este un loc minunat pentru micul dejun, prânz și cină cu vedere la piscină.

Parterul este format dintr-o verandă mare acoperită și umbrită, care poate fi complet vitrată pentru a crea o seră însorită. Ușa din față se deschide în holul de intrare cu dulap încorporat.

Holul de intrare duce la un salon mare cu ventilator de tavan și șemineu deasupra. O arcadă se deschide în sufrageria mare și de aici există acces la extensia laterală mare, care este folosită în prezent ca o zonă de luat masa spațioasă cu aer condiționat și ventilator de tavan. Toate ferestrele se deschid și de aici avem acces la grădina din spate, care este pietruită cu pomi fructiferi și include o cadă cu hidromasaj care are nevoie de reparații. Din sufragerie, o altă arcadă duce la bucătăria superioară complet echipată cu toate aparatele electrocasnice. Blaturile de lucru și backsplash-ul sunt din granit și există o chiuvetă ceramică dublă. Există o mulțime de dulapuri de depozitare și un spațiu de lucru amplu. Există, de asemenea, acces la grădina din spate prin ușa din spate din bucătărie. Există încălzire centrală pe bază de ulei în toată casa.

De asemenea, la parter se află accesul dintr-o arcadă care duce din camera de zi, un dormitor dublu cu dulapuri montate, o garderobă, un ventilator de tavan și o baie mare cu baie proprie cu cadă și duș deasupra capului. Un al doilea dormitor dublu sau twin, de asemenea, cu dulapuri încorporate, un dulap mare pentru o persoană, ventilator de tavan și o cameră de duș de familie/ WC pentru oaspeți. Ambele dormitoare sunt parțial mobilate, la fel ca și restul proprietății.

Primul etaj este accesat printr-o scară interioară care duce din camera de zi. Aceasta duce la un dormitor mare la primul etaj, cu dulapuri montate, ventilator de tavan și o a doua baie foarte mare cu baie proprie cu cadă. Ușile de tip patio duc din acest dormitor la terasă. Solarul spațios de pe acoperiș, care are un marchiză retractabilă pentru mai multă umbră, are vederi minunate la munții din jur și la terenul de golf.

Acesta este un teren de colț căutat de aproximativ 674m2. Are ziduri de grădină ridicate pentru un plus de intimitate și o alee cu porți mari de fier. Există o grădină amenajată și o terasă mare în jurul piscinei, cu mult spațiu pentru mobilierul dvs. de terasă. Restul proprietății are pietriș ornamental cu copaci și un sistem de irigare. Sub extensie este în prezent o cameră de jocuri cu o mulțime de uși glisante mari de terasă care se deschid în grădină. Acest spațiu ar putea fi transformat cu ușurință într-un apartament pentru oaspeți. Terenul este orientat spre sud-vest, cu vedere frumoasă și are o piscină de 9x5m2. Există un grătar fantastic și o zonă de relaxare lângă piscină.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, pe terenul de golf Residential Camposol, mereu popular.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
674 m2
Teren
674 m2
Suprafață utilizabilă
673 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
123 m2
Magazin
410 m
Medic
680 m
Cafenea
410 m
Restaurant
400 m
Bar
400 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00