Vilă mare 5 camere, piscină, 3 băi, Camposol

Camposol, Spania – ID 10129
194,950 €
Arie 605 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim în atenția dumneavoastră o vilă detașată cu 4 dormitoare și 3 băi, situată pe un teren de colț de sud-vest, cu piscină privată proprie.

Parterul constă în accesul la o terasă frontală din sticlă care creează o seră care este folosită în prezent ca o cameră de zi suplimentară. De aici există un acces pe scări la terasa înfășurată. Dincolo de ușa din față se află un mic hol de intrare cu dulap încorporat.

Camera de zi mare are un șemineu și ventilatoare de tavan, iar o arcadă duce la sufragerie, cu o altă arcadă care vă duce în bucătăria mare. Dulapurile inferioare și cele de perete oferă mult spațiu de depozitare, inclusiv toate produsele albe. O ușă din spate duce la grădini.

Tot la parter și accesat din arcada care duce din camera de zi se află dormitorul principal cu dulapuri montate și o baie completă. Există alte două dormitoare duble și twin cu dulapuri montate și o cameră de duș mare de familie. Ambele dormitoare au ventilatoare de tavan.

Primul etaj este accesat printr-o ușă din spate/bucătărie, unde există o scară exterioară care duce la celelalte 2 dormitoare. Există un spațiu amplu de depozitare oferit de dulapurile încorporate și o baie suplimentară. Ambele dormitoare au uși franțuzești care duc la terasă, unde vă puteți bucura de priveliștile minunate.

Vila se află pe un teren de colț de 605 m2 și are o piscină de 8x4 m, care poate fi văzută de pe terasă. Proprietatea are grădini amenajate cu copaci maturi, zone pietruite și pavate, o alee de acces auto și o talpă suficient de mare.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită în dezvoltarea rezidențială mereu populară Camposol Golf Development, care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o varietate de facilități locale.

Camposol se află la numai 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mediteranei și de minunatul port Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina și la aproximativ o oră de Alicante.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
605 m2
Teren
603 m2
Suprafață utilizabilă
604 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
600 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00