Apartament mobilat clasic la 300 m de mare, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 10664
136,900 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 14/15
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm apartamentul ideal cu 2 dormitoare în inima cartierului Levante din Benidorm!Un apartament cu 2 dormitoare situat în zona animată Levante din Benidorm, care combină confortul cu farmecul de coastă. Proprietatea este situată la doar câțiva pași de plajă și de centrul orașului și oferă o oportunitate unică de stil de viață.

Întins pe o suprafață de 55 de metri pătrați de spațiu de locuit proiectat cu grijă, acest apartament se mândrește cu o terasă spațioasă de 8 metri pătrați care vă invită să vă bucurați de soarele mediteranean. La doar 300 de metri de coasta de nisip, veți avea la îndemână luxul vieții la malul mării.

În interior, veți descoperi o cameră dublă și o cameră single, ideale pentru cazarea oaspeților sau pentru a vă crea spațiul de lucru de vis. Baia emană o eleganță modernă care reflectă renovarea recentă a proprietății. Bucătăria amenajată cu finisaje moderne completează perfect estetica.

Interioarele sunt inundate de lumină naturală, ceea ce pune în valoare frumusețea tâmplăriei interioare din aluminiu și a podelei elegante din gresie. Orientarea spre sud-vest asigură o atmosferă caldă și primitoare pe tot parcursul zilei. Există aer condiționat pentru confortul dumneavoastră.¨

Ieșiți pe terasă și lăsați-vă fermecați de priveliștea liberă la mare, care creează un fundal liniștit pentru relaxare. Ca parte a comunității, veți avea acces la o piscină răcoritoare înconjurată de grădini întreținute meticulos.

Această reședință este mai mult decât o casă; este o poartă spre confort. Vă veți afla în imediata apropiere a unei serii de facilități, de la parcuri la centre medicale și de la supermarketuri la restaurante locale. Cu legături excelente de transport, veți avea acces fără probleme la plajele emblematice Levante și Poniente din Benidorm, precum și la autostrada AP-7 din apropiere.

Bucurați-vă de atmosfera liniștită a acestei zone rezidențiale, unde familiile și persoanele care caută liniște și pace își pot găsi refugiul. Nu este doar un apartament, ci un stil de viață creat pentru cei care apreciază lucrurile bune din viață.

Numărul etajului
14
Numărul de etaje
15
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
140 m
Medic
210 m
Cafenea
160 m
Restaurant
110 m
Bar
100 m
Școală/gradiniță
460 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00