2 camere într-un proiect nou în construcție, locație perfectă, la 100m de plajă, Golem, Albania

Durres, Albania – ID 11729
85,000 €
Arie 59 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 100 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Vă oferim o oportunitate de investiție profitabilă. Noul proiect, care este în prezent în construcție, este o clădire atractivă, completată de o zonă de recreere liniștită. Zonele verzi atent întreținute adaugă o notă de natură și îmbunătățesc ambianța generală a dezvoltării. Rezidenții se pot bucura atât de designul arhitectural modern, cât și de zonele verzi revigorante care creează o atmosferă echilibrată și plăcută.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare, cu condiții foarte favorabile și o coastă adriatică cu plaje frumoase, ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se termină odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...).

Orașul de coastă Durrësi, situat la 34 km de capitala Tirana, găzduiește cel mai mare port din Albania - și unul dintre cele mai vechi orașe din țară. Durrës este, de asemenea, ideal pentru cei care doresc să se relaxeze la malul mării, deoarece plajele sale de nisip și numeroasele restaurante cu vedere uimitoare la Marea Adriatică fac din Durrës o vacanță perfectă.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează. Noi știm cum să lucrăm cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis! Mai multe oferte de proprietăți similare pot fi găsite pe site-ul nostru.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
59.3 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
250 m
Medic
1 km
Cafenea
140 m
Restaurant
30 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
720 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00