4 camere, Casă detașată la 300m de la mare, Torrevieja, Spania

Torrevieja, Spania – ID 11163
279,000 €
Arie 140 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim proprietatea ideală pentru vacanță sau pentru o viață permanentă. Proprietatea este în stare perfectă și a suferit mai multe îmbunătățiri de succes de când a fost construită. Este situat la numai 100 de metri de o frumoasă plajă de nisip, de unde puteți merge pe jos până în centrul orașului Guardamar. Cu mașina este la 5 minute de mers cu mașina până în centru, unde vă puteți bucura de toate facilitățile orașului și vă puteți bucura de restaurante, baruri și magazine.

Orientată spre est, cu 3 etaje și o suprafață totală de 140 m2 și o suprafață suplimentară de 55 m2 de terase și grădini. Există o frumoasă piscină comună. La parter se află un living spațios, o bucătărie modernă renovată în stil contemporan și o baie completă cu dormitor. Camera de zi se deschide spre o terasă închisă și vitrată, cu o atmosferă foarte plăcută și familiară.

La subsol se află o fântână, o magazie, un decalcifier și există posibilitatea de a-l împărți într-un dormitor și un living.

La etajul superior se află 2 dormitoare mari cu un pat dublu și 2 paturi de o persoană, orientate complet spre exterior, cu dulapuri încorporate. A doua baie completă cu duș, chiuvetă, WC și bideu.

Locație. Frumoșii 11 km de plaje cu nisip și apele limpezi ale mării, pădurea mare de pini, portul modern, patrimoniul arheologic și cultural și gastronomia fac din Guardamar unul dintre locurile preferate de miile de vizitatori care își petrec vacanța aici.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
140 m2
Teren
146 m2
Suprafață utilizabilă
126 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
145 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
150 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00