Frumos 2 camere, la numai 130 m de mare, Durres, Albania

Durres, Albania – ID 11789
95,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 130 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament mobilat modern, cu o bucătărie albă și elegantă, dotat cu tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă. Camera de zi spațioasă este dotată cu o zonă de luat masa. În plus, proprietatea este compusă dintr-un dormitor dublu cu acces la un balcon unde vă puteți bucura de relaxare. Baia modernă, în stare bună, are o oglindă retroiluminată. Apartamentul este dotat cu aer condiționat pentru un confort maxim și este situat la doar 130 de metri de mare. Suprafața totală de 65m2 vă va oferi mult spațiu. O alegere ideală pentru a închiria sau pentru a petrece o vacanță într-un mediu frumos. În această locație veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Orașul de coastă Durrësi, situat la 34 km de capitala Tirana, găzduiește cel mai mare port din Albania - și unul dintre cele mai vechi orașe din țară. Durrës este, de asemenea, ideal pentru cei care doresc să se relaxeze la malul mării, deoarece plajele sale cu nisip fin și numeroasele restaurante cu priveliști uimitoare la Marea Adriatică reprezintă o vacanță perfectă.

Putem lucra în funcție de cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis pentru dumneavoastră! Mai multe oferte de proprietăți similare pot fi găsite pe site-ul nostru Mojenemovitostumore.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Balcon
Da
Magazin
450 m
Medic
650 m
Cafenea
530 m
Restaurant
210 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
720 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00