Frumos apartament cu 2 dormitoare cu vedere la mare, într-un complex bine echipat, Gran Sol, Calpe, Spania

Calpe, Spania – ID 11159
155,000 €
Arie 43 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/1
Mare 2 000 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Vă oferim un apartament frumos cu vedere la mare, la ultimul etaj, cu 1 dormitor, 1 baie, bucătărie americană conectată la living, dulap încorporat și terasă. Apartamentul dispune de loc de parcare propriu. Complexul rezidențial are o grădină comună frumoasă cu piscină. Plajă la o distanță de 2000m. Pentru mai multe informații despre această proprietate vă rugăm să ne contactați.

Calpe, unul dintre orașele din zona La Marina Alta, este situat pe coasta de nord a provinciei Alicante, fiind înconjurat de orașele Altea, Benidorm, Teulada-Moraira și Benissa. Calpe combină atmosfera minunată a vechii culturi valenciene cu facilități turistice moderne. Este o bază excelentă pentru a explora zona sau pentru a vă bucura de plajele locale. Calpe în sine oferă trei dintre cele mai frumoase plaje cu nisip de pe coastă. Calpe are, de asemenea, două cluburi de iahturi: Real Club Náutico de Calpe și Club Náutico de Puerto Blanco. Fostul sat de pescari Calpe, transformat acum într-o atracție turistică, este situat ideal, fiind ușor accesibil prin autostrada A7 și prin drumul N332 de la Valencia la Alicante. Călătoria durează aproximativ 1 oră de la aeroportul din Alicante și 1,5 ore de la aeroportul din Valencia.

Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis pe malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
1
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
43 m2
Suprafață utilizabilă
38 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
350 m
Bar
510 m
Școală/gradiniță
380 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00