Vilă mare, cu piscină 600m2 teren! Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 10145
240,000 €
Arie 130 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Vă oferim această vilă în stil Ciebles extinsă spre sud, cu piscină mare de 10x5m2 cu zonă de joacă pentru copii, situată pe un teren de 660m2. Potențial uimitor de a crește valoarea subconstrucției mari.

Intrarea se face printr-o poartă pe o terasă mare, care are vedere la zona extinsă a piscinei. Unii au ales să văruiască această zonă pentru a crea o seră luminoasă și însorită care poate fi folosită pe tot parcursul anului. Ușa din față a vilei duce la hol și la un living mare de proporții impresionante. Camera de zi este extrem de spațioasă și, datorită celor trei ferestre mari, pătrunde multă lumină naturală. Camera are un șemineu și este mobilată cu mobilier. Trei dormitoare duc la camera de zi. Proprietatea are un apartament matrimonial minunat, cu mult spațiu, aer condiționat, dulapuri încorporate și o baie completă. Există alte două dormitoare cu dulapuri încorporate și o baie de duș de familie.

O arcadă duce la sala de luat masa/camera de mic dejun cu o arcadă către bucătărie, care include aparate electrice. Din bucătărie, o ușă duce la terasa laterală extinsă. Treptele coboară într-o direcție spre grădină, iar cealaltă direcție vă duce la solarul de pe acoperiș cu pergolă. De aici aveți o vedere la munții îndepărtați. Aici se află dormitorul cu uși de terasă spre terasă. Baia de aici este dotată cu o cadă de baie cu duș deasupra capului. Vila se află pe un teren orientat spre sud de 660 m2 cu ziduri ridicate. Cea mai mare parte a spațiului exterior a fost betonată, cu câteva margini plantate, ceea ce face ca spațiul exterior să fie foarte puțin întreținut și pregătit pentru ca dvs. să îi puneți propria amprentă. Piscina de 10x5 m2 are o mulțime de spațiu în jurul ei pentru a vă bucura de soarele spaniol. Există, de asemenea, un depozit mare de lemne zidit. Există o alee betonată cu un carport din cărămidă care poate găzdui confortabil mai multe vehicule. Soclul mare betonat care formează planul de podea al proprietății poate fi ușor transformat în locuințe suplimentare sau poate fi folosit ca garaj. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din Camposol, care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu diverse facilități locale.

Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mediteranei și de minunatul port Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Arie
130 m2
Teren
660 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
69 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
380 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00