2 camere, Apartament la 100 m de mare în prima linie, Villajoyosa, Spania

Benidorm, Spania – ID 10644
138,000 €
Arie 68 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 7/9
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

această casă minunată pe malul apei într-o urbanizare frumoasă din satul Villajoyosa.

Casa are o suprafata de 65 mp. Se compune dintr-un living cu acces la o terasa deschisa cu vedere superba la mare si la piscina, o bucatarie americana cu debara, un dormitor cu dressing si dulap incorporat, o baie.

Aveți și opțiunea de a cumpăra un loc de parcare subteran cu 12.000 de euro.

În zonele comune există o piscină, o grădină, un loc de joacă pentru copii. Urbanizarea este foarte bine intretinuta si conservata.

Nu ratați această oportunitate de a investi în Benidorm și contactați-ne, vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebări ați putea avea despre această proprietate.

Villajoyosa este situată la aproximativ 20 de minute de Aeroportul Alicante între Alicante și Benidorm, ceea ce înseamnă că sunt aproape de principalele orașe. În lunile de vară vă puteți bucura de o bere la soare într-unul dintre numeroasele pavilioane de pe plajă și vă puteți plimba de-a lungul plajei până în orașul care oferă o gamă largă de restaurante, baruri și magazine. La câțiva kilometri se află terenurile de golf Melia Villa Aitana, Altea Club de Golf și Golf Bonalba. Paradis cu o locație strategică de neegalat!

Numărul etajului
7
Numărul de etaje
9
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
68 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
560 m
Medic
2 km
Cafenea
560 m
Restaurant
460 m
Bar
460 m
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00