3 camere, Apartament 150 de metri de mare potrivit pentru inchiriere, Torrevieja, Spania

Torrevieja, Spania – ID 10769
Arie 50 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 150 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Bucurați-vă de viața de coastă în acest apartament uimitor din La Mata, situat în mijlocul tuturor serviciilor și la doar câțiva pași de coasta de nisip. Dispunând de un dormitor dublu și un dormitor simplu bine amenajat, o baie elegantă și un living-sufragerie confortabil conectat perfect la bucătărie, această reședință este concepută pentru o viață fără probleme.

Bucurați-vă de atmosfera luminoasă și aerisită a acestei unități de colț care inundă interioarele cu lumină naturală. Apartamentul vine complet mobilat, reflectând confortul elegant descris în fotografii. Ridicați-vă experiența de viață cu confortul unui lift în clădire.

Solariu comun, care oferă vedere panoramică la mare, pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea litoralului. Nu ratați ocazia de a face al dvs. acest paradis de coastă - un refugiu frumos decorat la doar câteva momente de plajă și înconjurat de toate serviciile esențiale. Experimentați traiul din La Mata la cel mai bun nivel!

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
45 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
80 m
Medic
240 m
Cafenea
280 m
Restaurant
80 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
100 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00