3 camere în locație bună, la 100m de promenadă și de plajă, parcare în garaj, Torrevieja, Spania

Torrevieja, Spania – ID 10764
144,900 €
Arie 75 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 100 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Vă prezentăm un apartament cu 3 camere, cu 2 dormitoare complet echipate, la doar 100 de metri de plaja El Cura. Cu o suprafață totală de 75 m2 și cu o suprafață utilă de 68 m2. Este o casă orientată spre sud, cu o terasă orientată spre strada Pedro Lorca.

Camera de zi mare oferă acces direct la terasă, care este locul ideal pentru a combina viața în interior și în aer liber. Bucătăria independentă, complet echipată, are o fereastră care aduce lumină naturală plăcută în acest spațiu. Baia este dotată cu un duș modern. În prețul apartamentului este inclus un loc de parcare în garaj, situat în spatele casei. De asemenea, apartamentul dispune de o pivniță. În apropiere se află supermarketuri, farmacii și promenada, care este literalmente la îndemână. Apartamentul este gata să se mute. Vă recomandăm o vizionare.

Bucurați-vă de atmosfera pașnică a acestei zone rezidențiale, unde familiile și persoanele care caută liniște își vor găsi refugiul.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
68 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
310 m
Medic
230 m
Cafenea
70 m
Restaurant
10 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
120 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00