3 Dormitoare, Apartament cu piscină pe acoperiș și solar, Torrevieja, Spania

Torrevieja, Spania – ID 10768
89,000 €
Arie 64 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 1 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Vă oferim un apartament în zona de dorit Playa del Cura din Torrevieja. Proprietatea se mândrește cu 63 mp de spațiu bine proiectat, 2 dormitoare duble, o baie elegantă și un interior plăcut, gata să se mute imediat. Bucătăria echipată cu finisaje moderne pregătește scena pentru delicii culinare.

Bucurați-vă de orientarea nord-vestică cu pardoseală din gresie și elemente exterioare de tâmplărie de aluminiu climalit care inundă spațiul cu lumină naturală. Accesibilitatea este floare la ureche datorită liftului. Alte caracteristici includ aer condiționat, dulapuri încorporate și pompă de apă caldă și rece pentru un confort pe tot parcursul anului.

Piscină comună, amplasată ideal pe solariu, sau retrageți-vă în sanctuarul dvs. privat pe terasa solariului comun. Această unitate de colț este un refugiu luminos, mobilat pentru confortul dvs. Apropierea apropiată de autobuze, centrul orașului, centrele comerciale și facilitățile medicale asigură confortul, în timp ce priveliștea clară, zonele de joacă pentru copii și terenul îngrădit adaugă o notă de liniște. Cu coasta, terenurile de golf, spitalele și supermarketurile la îndemână, acest apartament promite o viață ușoară și plăcută. Profitați de această oportunitate de a deține o felie de viață de coastă vibrantă în Torrevieja!

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
64 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Restaurant
Restaurant
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
160 m
Medic
0 m
Cafenea
0 m
Restaurant
0 m
Bar
0 m
Școală/gradiniță
0 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00