5+1, Casă renovată cu piscină, Tallante, Spania

Tallante, Spania – ID 10668
285,000 €
Arie 1124 m2
Dispoziție 5 + 1 camere
Mare 20 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Vă oferim o casă de țară renovată, cu un apartament separat și o piscină privată. Proprietatea este situată lângă frumosul sat Tallante, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul satului, și se află pe un teren de 1.125 m2 pe care se află două case. Casa are aproximativ 150 m2, 3 dormitoare și 2 băi și există un apartament separat de aproximativ 68 m2 cu 2 dormitoare și 1 baie, care este ideal pentru închiriere sau pentru a vă caza vizitatorii.

În casa principală există o bucătărie, un living cu sufragerie și șemineu, 3 dormitoare duble, toate cu dulapuri montate, iar unul dintre aceste dormitoare are baie proprie. Există o cameră de joacă pentru copii cu plasă de insecte și o baie complet echipată. În plus, această proprietate a fost renovată și are ferestre din plastic, șemineu cu șemineu pe lemne, băi noi cu finisaje de primă clasă, plase de insecte la toate ferestrele, aer condiționat, boiler nou, etc.

Apartamentul dispune de bucătărie, living, două dormitoare și o baie completă cu duș și cadă. De asemenea, proprietatea are șemineu cu lemne, ventilatoare de tavan, sistem de încălzire nou etc.

În exterior există o piscină de 8x4m2 cu bar. Există o parcare off road pentru mai multe vehicule. Există, de asemenea, o cameră de depozitare în partea din spate a casei și un rezervor de ulei de 600 de litri pentru încălzirea centrală. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, cu vecini în apropiere. Dacă sunteți în căutarea a ceva rural și liniștit, dar cu toate facilitățile și doriți să vedeți, nu ezitați să ne contactați.

Tallante este un sat fermecător situat în regiunea Murcia din Spania, la aproximativ 20 km în interiorul țării de Marea Mediterană. În ciuda locației sale în interiorul țării, oferă un mediu spaniol liniștit și autentic. Vizitatorii pot explora arhitectura locală, inclusiv Biserica San Antonio de Padua. Zona rurală din jur oferă oportunități pentru drumeții și activități în aer liber. În plus, Tallante găzduiește evenimente culturale și expoziții de artă, oferindu-le călătorilor posibilitatea de a se cufunda în scena creativă locală. Cu apropierea sa de mare și ofertele sale unice, Tallante oferă o experiență spaniolă completă.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
5 + 1 camere
Arie
1124 m2
Teren
1125 m2
Suprafață utilizabilă
218 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
4 km
Cafenea
330 m
Restaurant
360 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
380 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00