7+1, Vilă de lux într-un cartier modern cu piscină, Torrevieja, Spania

Torrevieja, Spania – ID 10763
495,000 €
Arie 275 m2
Dispoziție 7 + 1 camere
Mare 2 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Răsfățați-vă cu întruchiparea bogăției în această vilă magnifică de lux în locația prestigioasă din Torrevieja Torreta Florida. Amplasată pe o suprafață impresionantă de 273 mp pe un teren imens de 1350 mp, această reședință este un testament al vieții sofisticate. Fiecare secțiune a acestei vile dispune de 6 dormitoare spațioase și 4 băi luxoase și emană eleganță și confort.

Intrați într-o lume a relaxării somptuoase cu propria piscină privată, unde momentele de liniște au loc pe fundalul unor împrejurimi amenajate meticulos. Designul atent analizat asigură o curgere perfectă între spațiile interioare și exterioare, permițându-vă să vă bucurați de climatul mediteranean cu stil.

Îmbinând estetica modernă cu farmecul atemporal, această vilă este o mărturie a excelenței arhitecturale. Fie că găzduiește întâlniri în spațiile de locuit extinse sau se bucură de un refugiu liniștit în dormitoarele bine amenajate, această reședință definește apogeul vieții rafinate din Torrevieja.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
7 + 1 camere
Arie
275 m2
Teren
1350 m2
Suprafață utilizabilă
273 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
274 m2
Parcare
Da
Magazin
590 m
Medic
990 m
Cafenea
750 m
Restaurant
650 m
Bar
660 m
Școală/gradiniță
800 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00