Apartament într-o stațiune de prestigiu, la doar 30 km de aeroport și de Durres, Gjiri Lalzit, Albania

Gjiri Lalzit, Albania – ID 10549
282,240 €
Arie 89 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 150 m
Condiție În construcție

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

O oportunitate unică în Albania! Doriți să dețineți o proprietate într-o stațiune de prestigiu și bogat echipată în apropierea aeroportului? Această investiție excelentă oferă nu numai un stil de viață modern, ci și un potențial excelent de apreciere viitoare.

Vă oferim un apartament de 89,6 m2, situat la etajul 1, într-un proiect nou situat în golful Lalesi, la 40 km de Tirana, 35 km de aeroportul Rinas și 30 km de orașul Durres. Dispunere: living, dormitor, baie cu toaletă și balcon de 15,5 m2. Complexul intenționează să fie finalizat în martie 2024.

Amplasarea proiectului în cea mai nordică parte a orașului Lalezi a fost aleasă pentru abundența de verdeață și frumusețea naturală. Una dintre principalele realizări ale proiectului este armonia sa armonioasă cu natura. Arhitectul a contribuit la combinarea elementelor naturale și arhitecturale, creând o structură armonioasă între copaci și arhitectură.

Stațiunea include, de asemenea, zone comune pentru divertisment sau servicii (zone comerciale, locuri de joacă, zone sportive, piscină etc.), precum și zone precum drumurile, intrările în incintă etc. care necesită întreținere, curățenie, iluminat etc. Acest lucru presupune, desigur, o plată lunară din partea fiecărui proprietar pentru a menține complexul întreținut și în cele mai bune condiții posibile în orice moment.

Următoarele servicii vor fi disponibile în stațiune:

- Plajă dedicată

- Vilele vor avea aer condiționat complet (aer condiționat multi-plit)

- Suprafața de teren va fi înscrisă în actul de proprietate

- Facilitățile vor fi all inclusive, pachete financiare și servicii 24 de ore pentru a oferi clienților intimitate și confort.

- În fiecare clădire vor fi instalate camere de securitate pentru siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre proiect, contactați RK sau vizitați site-ul Mojenemovitostumore.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
89 m2
Suprafață utilizabilă
89.6 m2
Balcon
15.5 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
0 m
Bar
890 m
Școală/gradiniță
900 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00