Apartamente în clădirea nouă Alhama Nature Resort, Spania

Condado de Alhama, Spania – ID 10665
159,500 €
Arie 123 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 15 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Cufundați-vă în lux la Alhama Nature Resort

Descoperiți o calitate de neegalat în frumoasele apartamente de la Alhama Nature Resort. Îmbogățite cu mai multe piscine comune, terase, bucătării de vară și locuri de parcare, aceste locuințe sunt o mărturie a opulenței.

Repartizate pe patru etaje și accesibile cu liftul, apartamentele oferă amenajări cu două și trei dormitoare și două băi. Penthouse-urile dispun de solarii uluitoare cu vedere panoramică. Opțiunile de la parter se mândresc cu trei dormitoare și grădini private.

Solariile de pe acoperiș dispun de o bucătărie de vară cu frigider electric cu sertar, preinstalare pentru o mașină de spălat, chiuvetă din porțelan cu dulapuri cu uși glisante și blaturi de lucru din granit gri cu gresie.

Punctele de atracție ale specificațiilor suitei includ:

Construcție din tâmplărie de aluminiu cu finisaj termic într-o nuanță sofisticată de maro închis, cu pauză termică și geamuri duble.

Fațada creată într-un mortar moale de culoare alb-deschis, decorată cu un strat de vinil vopsit invers și gresie ceramică cu efect de lemn. Interioarele sunt decorate cu vopsea albă netedă. Balustrade de siguranță din sticlă dublă transparentă la balcoane. Dormitoarele sunt decorate cu jaluzele din aluminiu la ferestre.

Gresie ceramică, inclusiv pardoseli, terase și plăci mari de perete în baie și bucătărie. Gresie bej și gresie cu efect de lemn de stejar în băi. Lavoare cu oglinzi și plafoniere, completate de plafoniere cu halogen.

Robinetărie mixtă din oțel negru, obiecte sanitare albe Roca sau de marcă similară, agățate pe pereți. Dușuri din oțel negru montate pe perete. Panouri de duș din sticlă, opțional cu finisaj transparent sau mat și rame negre. Tâmplărie interioară albă cu mânere negre. Dulapuri modulare prevăzute cu sertare și rafturi.

Uși principale ranforsate, placate cu DM și acoperire de securitate, complete cu încuietori. Aparate de bucătărie integrate, inclusiv frigider/congelator, plită cu inducție, cuptor și cuptor cu microunde supraînălțat, hotă și mașină de spălat vase. Dulapuri de bucătărie antracit și blaturi ceramice cu efect de piatră.

Cazan aerotermic pentru apă caldă menajeră, panou de susținere solară, preinstalare pentru aer condiționat prin conducte în camerele de zi și dormitoare. Puncte TV și telefon în livinguri și dormitoare.

Prize electrice în antracit de la Siemens, Simon sau mărci similare. Iluminat exterior și interior (cu excepția luminilor decorative). Puncte de alimentare și antene în solarii și terase. prize de apă în solarii și terase.

Locuri de parcare exterioare dedicate. Ascensoare cu șase locuri de la parter la etajul 3. Piscine comune cu iluminare subacvatică cu schimbare de culoare, dușuri, șezlonguri și umbrele de soare. Puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Aceste clădiri noi remarcabile sunt situate în complexul consacrat Polaris World din Condado de Alhama, la doar 20 de minute de frumoasele plaje și golfulețe din Golful Mazarrón.

Contactați-ne pentru mai multe informații și descoperiți locația de vis pe malul mării!

Stațiunea se mândrește cu o varietate de opțiuni de luat masa, facilități locale la centrul comercial Al Kasar, o brutărie, un supermarket deschis 7 zile pe săptămână, facilități sportive și terenul de golf exclusivist Jack Nicklaus. Condado de Alhama este un refugiu popular de vacanță și de golf de pe Costa Cálida. Cu aeroportul internațional din Murcia (Corvera) la 30 de minute de mers cu mașina și Alicante, la care se poate ajunge în aproximativ o oră, această stațiune este ușor accesibilă. Construită în apropiere de Golful Mazarrón, renumit pentru linia de coastă virgină care se întinde pe o lungime de peste 35 km, este întruchiparea farmecului de coastă.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
123 m2
Suprafață utilizabilă
98 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
5 km
Cafenea
90 m
Restaurant
100 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00