Casă de țară frumoasă cu piscină, Alhama De Murcia, Spania

Alhama De Murcia, Spania – ID 10630
285,000 €
Arie 5000 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 40 000 m
Condiție Liber

Oferim spre vânzare o casă de țară cu o verandă mare și o piscină privată, situată pe un teren complet îngrădit de 5000 m2. Proprietatea oferă trei dormitoare, o baie, bucătărie complet utilată, living cu șemineu, grătar cu sobă pe lemne, precum și un garaj și un loc de parcare pe proprietate. Pe acest teren mare se află un depozit industrial mare de 350 m2 pentru cultivarea măslinilor și a pomilor fructiferi.

Casa este împărțită pe un singur nivel și este compusă dintr-un living spațios și luminos cu șemineu și aer condiționat. De aici există acces la bucătărie cu bar pentru micul dejun american. Bucătăria este complet echipată și are un plan deschis, creând un spațiu mare și aerisit cu camera de zi. Cele trei dormitoare sunt spațioase și luminoase, cu vedere la grădină. Baia se remarcă prin spațialitate, cu duș și un dulap încorporat foarte practic pentru prosoape etc.

În exteriorul casei există un verandă mare acoperită care se întinde pe toată partea din față a clădirii. Un loc ideal pentru a vă relaxa și pentru a absorbi pacea și liniștea pe care această locație le oferă. Există o mulțime de spațiu pentru a lua masa în aer liber într-o după-amiază de vară.

Piscina este foarte spațioasă și privată. Această zonă este împrejmuită și are o baie foarte la îndemână, care se află lângă piscină, fără a fi nevoie să vă întoarceți în casă.

Proprietatea este compusă dintr-o parcare, zone de grădină, teren agricol, piscină și zonă de grătar unde există o sobă cu lemne în zona acoperită. Există, de asemenea, o altă casă mică, precum și o zonă de parcare cu o capacitate de trei sau mai multe mașini și o zonă de depozitare de aproximativ 350m2. Proprietarul actual o folosește pentru unelte de lucru la fermă, pentru a-și depozita rulota etc...există, de asemenea, un coteț de pui. Terenul are o sursă de apă pentru irigații care este împărțită cu vecinii. Proprietarul deține al 20-lea lot.

Această fincă este situată în Alhama de Murcia, la doar 30 de minute de aeroportul Corvera și de plajele din Golful Mazarron.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
5000 m2
Teren
4998 m2
Suprafață utilizabilă
4996 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
4995 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
5 km
Cafenea
780 m
Restaurant
470 m
Bar
810 m
Școală/gradiniță
770 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00