Casă izolată cu 3 camere cu vedere la mare, cu terasă mare, la 300 m de mare, Torrevieja, Spania

Torrevieja, Spania – ID 10852
135,260 €
Arie 85 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 300 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Vă prezentăm o casă separată în Torrevieja cu vedere la mare, în zona Torre del Moro, de 65 m² cu 20 m² de terasă privată (solar natural), la 300 m de plajă. Această casă oferă 2 dormitoare duble, chicinetă și 2 băi. Proprietatea este gata să se mute imediat. Există aer condiționat (cald și rece). În zona din apropiere veți găsi centre comerciale, centre medicale, parcuri, supermarketuri, locuri de joacă.

Torrevieja, situată pe Costa Blanca, în Spania, este o destinație de vacanță populară pentru vremea însorită, plajele frumoase și promenadele pitorești. Orașul este cunoscut pentru farmecul său mediteranean și oferă o gamă largă de activități, de la relaxare pe plajă până la plimbări în port. Cu o scenă culturală bogată, o gastronomie excelentă și o abundență de magazine și piețe, Torrevieja oferă o atmosferă plină de viață atât pentru rezidenți, cât și pentru vizitatori.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
85 m2
Teren
65 m2
Suprafață utilizabilă
85 m2
Terasă
20 m2
Balcon
Da
Suprafață construită
65 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
170 m
Medic
2 km
Cafenea
290 m
Restaurant
170 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
200 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00