Casă mare cu piscină, aproape de facilități, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 10127
219,000 €
Arie 612 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 18 000 m
Condiție Liber

Oferim spre vânzare o vilă în stil Neptuno, bine situată, cu piscină privată, la distanță de mers pe jos de magazine și baruri, precum și de terenul de golf și de clubul de golf.

Parterul este format dintr-o seră mare cu vedere la grădinile din fața proprietății, care sunt plantate cu arbuști și copaci maturi. Ușa din față duce la un salon spațios cu un șemineu cu lemne. Direct în spatele ușii din față se află un dulap încorporat / dulap.

O arcadă duce la bucătăria complet echipată cu produse albe și spațiu pentru o mașină de spălat vase. Există o cantitate fabuloasă de spațiu de lucru și dulapuri de depozitare modernizate. Arcurile și ferestrele fac ca acest spațiu de locuit combinat fantastic să fie deschis și să creeze o zonă luminoasă și spațioasă pentru divertisment sau relaxare.

De asemenea, la parter și accesat din arcul care duce la camera de zi se află un dormitor dublu cu dulapuri montate și o baie mare modernizată cu baie proprie. Un al doilea dormitor dublu sau twin, de asemenea, cu dulapuri încorporate și o cameră de duș de familie supradimensionată / WC pentru oaspeți.

Apartamentul de la primul etaj este accesat printr-o scară internă din camera de zi. Acesta este un dormitor dublu sau twin cu o mulțime de spațiu de depozitare încorporat și spațiu de agățat în dulapuri, iar o a doua baie proprie face o suită perfectă pentru oaspeți sau propriul spațiu privat atunci când sosesc oaspeții. Un solar mare pe acoperiș, cu vedere la câmp deschis și la munții îndepărtați, este accesat prin ușile franceze care duc din dormitor.

Vila se află pe un teren de 612m2 cu ziduri de grădină ridicate pentru un plus de intimitate. Există o mulțime de spațiu în aer liber, inclusiv o piscină mare în partea din spate a vilei. Grădinile din față sunt acoperite cu pietriș ornamental pentru a nu necesita prea multă întreținere, iar în lateral există o terasă privată. Scările coboară la grădinile din spate și la piscină prin intermediul unei arcade pe o parte a casei. Aici veți găsi o mulțime de spațiu în care să vă bucurați de soarele spaniol. Zona piscinei este toată pavată și există paturi ridicate plantate cu plante și arbuști maturi. casa are o pivniță spațioasă.

Proprietatea este situată în Camposol, care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o serie de facilități locale. Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene. Aeroportul Internațional Murcia este la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina; Aeroportul Alicante este la 1 oră.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
612 m2
Teren
611 m2
Suprafață utilizabilă
610 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
600 m2
Pivniță
Da
Magazin
970 m
Medic
990 m
Cafenea
950 m
Restaurant
950 m
Bar
990 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00