casa mare cu piscina, maslini, teren mare, Totana

Totana, Spania – ID 10633
190,000 €
Arie 2950 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 44 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim o vilă frumoasă cu verandă și piscină pe un teren de 2950 m2, care este complet împrejmuit. Două dormitoare, o baie, bucătărie complet utilată, living cu șemineu, zonă de grătar cu cuptor cu lemne separat, loc de parcare, teren mare cultivat cu măslini și pomi fructiferi. Gata pentru utilizare imediată.

Casa este întinsă pe două etaje.

La etajul superior sunt două dormitoare spațioase și luminoase, cu vedere la Sierra Espu a.

La parter se afla un living luminos cu semineu. Livingul este suficient de mare pentru relaxare și luat masa. La un capăt al livingului, lângă bucătărie, se află în prezent o masă și scaune. O ușă duce din sufragerie la o bucătărie de dimensiuni bune.

Bucătăria spațioasă are o mulțime de spațiu de depozitare și blaturi împreună cu un frigider-congelator. O fereastră mare lasă să pătrundă multă lumină naturală. Din bucatarie se ajunge la zona de gratar acoperita, care are cuptor cu lemne si mobilier de exterior din piatra. Baia este situata langa casa si are dus, toaleta si chiuveta.

La exterior, casa are o verandă mare unde te poți bucura de liniștea pe care o oferă zona; locul perfect pentru a vă relaxa după cină și pentru a vă bucura de serile lungi de vară.

Zona piscinei este separată de restul grădinii prin gard și are umbră naturală de copacii și arbuștii din jur, iar intrarea în proprietate se face printr-o poartă rulanta pentru vehicule și o alee spațioasă duce la curte.

Spatiul exterior al acestei proprietati mari este impartit in zone separate; din gradina, piscina, zona de parcare care are loc pentru mai multe masini, si apoi zonele agricole. Există un depozit mare cu o suprafață de aproximativ 11 m2, care a fost construit inițial pentru depozitarea uneltelor de cultivat.

Pe scurt, aceasta proprietate este facuta pentru a fi savurata 100%, cu familia sau prietenii, si este o mare oportunitate.

Finca este situată în Totana Paraje La Lentiscola, Totana. Se remarcă prin marele său patrimoniu arheologic, care are în prezent ca referință situl La Bastida, cu un proiect de cercetare și crearea celui mai mare parc arheologic al culturii Argaric din Europa.

Are și locul de invidiat Los Huertos, cu casele sale din secolul al XIX-lea înconjurate de migdali, portocali și lămâi, care ne însoțesc pe măsură ce urcăm spre situl La Santa, situat în enclava naturală a Parcului Regional Sierra Espu, unde adevărata comoară a Totanei, Sanctuarul Santa Eulalia de M rida. Arta, istoria și religia se reunesc în stilul toscan și are unul dintre cele mai bune tavane cu casetare mudejar din Spania.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
2950 m2
Teren
2947 m2
Suprafață utilizabilă
2945 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
2940 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00