casa perfecta din busteni 3 camere pe teren mare, Totana

Totana, Spania – ID 10627
175,000 €
Arie 5020 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 42 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim atenției o cabană frumoasă din lemn cu două dormitoare, o baie și o piscină privată de 16x4m2 într-un cadru rural. Această proprietate are cu siguranță farmec pentru stilul și locația sa pe un teren de 5020 m2, living/sufragerie și bucătărie în plan deschis și este parțial mobilată.

La intrarea în proprietate avem o alee cu pietriș și câteva trepte până la o terasă din lemn care are vedere la piscina privată și grădină, fără a uita priveliștile minunate la munte.

La intrarea în vilă, camera de zi este în plan deschis, cu o sobă pe lemne și tavane înalte, creând un sentiment de spațiu care te face să te simți ca acasă în mediul rural.

Bucătăria are o gamă bună de dulapuri de bază și de perete și include produse albe. Lângă ușa de la intrare se află o zonă de depozitare care ar putea fi și o cămară mare.

De acolo, o ușă duce la dormitorul matrimonial, care are un ventilator de tavan și dressing. Al doilea dormitor este, de asemenea, suficient de mare și este folosit în prezent ca depozit. Baia are cadă cu duș fix, chiuvetă, toaletă și o fereastră mică.

Grădina are multe posibilități și mult spațiu de depozitare. În spatele proprietății se află o mică terasă unde se află o mașină de spălat. Grădina oferă o vedere incredibilă asupra munților și mult spațiu pentru serile de vară cu prietenii și familia în timp ce luați masa în aer liber sub foișor. Grădina oferă o selecție de măslini, pomi fructiferi și diverse plante și arbuști și are un mare potențial de a crea o grădină frumoasă.

Totana este un municipiu ușor accesibil din sud-vestul regiunii Murcia, la 45 km de capitala Murcia.

Totana are o tradiție importantă a olăritului cu Alfareros sau olarii din jurul orașului și are o bază agricolă puternică, creșterea animalelor consolidată, podgorii extinse care produc struguri de masă și o bună proporție de salată și legume.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
5020 m2
Teren
5019 m2
Suprafață utilizabilă
5001 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
500 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
860 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00