Fermă cu cazare pentru oaspeți, mulți pomi fructiferi, Fuente Alamo

Fuente Alamo, Spania – ID 10628
185,000 €
Arie 2000 m2
Dispoziție atipic
Mare 27 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Oferim spre vanzare o frumoasa casa de tara, care se afla pe un teren complet imprejmuit cu o suprafata de 2000 m2. Proprietatea oferă două dormitoare, o baie de familie completă, încălzire centrală, bucătărie complet utilată, piscină privată, zonă de grătar, garaj, seră/dormitor la soare, teren de sport, casă mobilă cu două dormitoare, baie, lounge și bucătărie. Toate acestea se afla in Balsapintada, Fuente Alamo, o zona foarte linistita inconjurata de natura.

Proprietatea este pe un singur nivel și oferă un living mare cu ventilator de tavan și șemineu. Din living avem acces la o verandă acoperită cu ferestre mari cu vedere la piscină și grădină. Este un loc minunat pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele cald spaniol în lunile mai reci. Bucataria este dotata cu blat de granit si spatiu de depozitare si acces la terasa. Ambele dormitoare sunt spațioase și au unități portabile de aer condiționat. Baia de familie este dotată cu duș.

Pe acest teren de 2.000 m2, există o piscină privată de 10x4 m2 cu o terasă la soare, o zonă de sport împrejmuită și o zonă de grătar. Există și un garaj care este folosit în prezent ca depozit. In cadrul parcelei se afla o alta zona imprejmuita in care proprietarul are o casa mobila, care ofera inca doua dormitoare, o baie, un living si o bucatarie. Aceasta reprezintă cazarea ideală pentru oaspeții dvs. Restul terenurilor exterioare au o mulțime de pomi fructiferi, inclusiv lămâi, portocali și măslini, viță de vie, smochini și migdale. Există parcare în afara drumului cu poartă electrică.

O mare oportunitate de a fi aproape de orașe, dar în același timp în liniște și la țară.......

Ferma este situată în Balsapintada, la câteva minute de centrul orașului Fuente lamo și la 35 de minute de coasta Bah a de Mazarron. De asemenea, pentru iubitorii de golf, terenul de golf Hacienda del lamo este la doar 5 minute. Pe o rază de 15-30 de minute se află cele mai importante orașe din regiune, Murcia și Cartagena. Există, de asemenea, o conexiune foarte bună la Aeroportul Internațional Murcia, la 10 minute și Alicante la 60 de minute. Faceți o programare astăzi.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
atipic
Arie
2000 m2
Teren
2001 m2
Suprafață utilizabilă
1999 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
1998 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
430 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00