3+1, 300m de mare, loc de parcare inclus, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6152
136,900 €
Arie 62 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 14/16
Mare 300 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Va oferim atentiei acest 3+1 foarte bine situat cu vedere la mare in zona Levante, aproape de plaja si centru.

Apartamentul in suprafata de 55,00 m2 are o terasa de 8 m2 si este situat la etajul 14. Apartamentul este situat la 300 de metri de plaja. Amenajare: bucatarie, living, camera dubla, camera single, baie cu toaleta si terasa. Apartamentul este renovat, bucatarie utilata, expunere sud-vest.

Ce este disponibil in apartament si in cladire: apa, aer conditionat, dulapuri incastrate, lift, pompa de apa calda si rece, incalzire, gradina, luminos, mobila, piscina comunitara, TV, terasa, terasa vitrata, autobuze, centru , centru comercial, litoral, spital, parcuri, supermarketuri, urbanizare, zona imprejmuita, vedere la mare, vedere neobstruata, drive-through, loc de parcare inclus.

Clădirea este aproape de toate serviciile, parcuri, stații de autobuz, tramvaie, parohia San Francisco de Asis, pompierii, stația de autobuz, poliția locală, centrul sportiv L'illa de Benidorm și școli precum limba oficială. Maestrul de școală Gaspar Lopez. Grădinița Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, IES Pere Maria Orts i Bosch și centre de sănătate. Hipermarketuri, Hiperber, Mercadona, farmacii, supermarketuri de cartier, baruri, restaurante, banci, benzinarii, tribunale si multe altele.

Plajele Levante și Poniente sunt la doar câteva minute, iar autostrada AP-7 este, de asemenea, în apropiere.

Zona rezidentiala foarte linistita, potrivita pentru familii si frumoasa.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
14
Numărul de etaje
16
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
90 m
Medic
220 m
Cafenea
120 m
Restaurant
10 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
470 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00