3 camere, Apartament cu vedere panoramica la mare, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6082
152,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 12/13
Mare 500 m
Condiție Liber

Va oferim un apartament la un etaj superior cu vedere la mare in centrul orasului Benidorm. Potrivit ca investitie.

Acest apartament are o suprafață de 60 mp și starea lui este originală. Are o distributie foarte practica, cu un hol mare, 2 camere luminoase si mari, o bucatarie separata cu galerie, un living fantastic si o terasa vitrata. Această proprietate are o vedere neobstrucționată de unde puteți vedea marea și insula Benidorm la doar 500 m de plaja Levante, orientată spre sud. Ca parte a zonelor comune, avem o parcare comună, un teren de paddleboard și o piscină comună mare și zone verzi, precum și un portar. Există mai multe hoteluri și aparthoteluri în imediata apropiere, cum ar fi Alpha Apartments, Hotel Servigroup Castilla, Hotel Caballo de Oro, Torre d'Oboe Apartments, supermarket-uri la nivelul străzii Consum Supermarket, Esperanza Supermarket, Farmacia Europa 24h Benidorm, Home Holidays. Restaurante precum Restaurante Casa Toni, Parrilla Argentina la Salamandra, Home Sushi Benidorm. Aproape de obiectivele turistice. În plus, zona are o comunicație fantastică cu autobuzele publice, taxiurile și autostrada AP-7 este în apropiere.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Numărul etajului
12
Numărul de etaje
13
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
90 m
Medic
140 m
Cafenea
100 m
Restaurant
70 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
310 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00