3 camere, apartament versatil cu piscina comuna, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6140
175,000 €
Arie 95 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 750 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Va oferim un apartament mare in Benidorm, intr-un cartier excelent cu toate serviciile necesare, transport in comun, supermarketuri. Este o proprietate cu o suprafata de 95 m2, cu vedere la piscina comunala. Are 2 dormitoare duble mari, 1 baie mare cu cadă, bucătărie mare, complet utilată. Acest apartament este situat la 750 m de plaja si la 10 minute de centrul orasului Benidorm. Apartamentul este gata de mutat, iar locația lui îl face o opțiune excelentă de investiție.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Acest apartament este situat în zona Rincón de Loix Alto, într-o clădire construită în 2002, cu o zonă mare de joacă, 2 piscine, o sală de sport, un teren de tenis și o saună, pe care zona Rincón de Loix le oferă, agrement, baruri, restaurante precum KFC, Mariano's Bar, pizzeria Duetto... hoteluri precum PALM BEACH BENIDORM, Aparthotel Lux, langa supermarket si farmacie Unide. De asemenea, lângă Spitalul Levante, Clinica auxiliară El Rincón de Loix, Școala Lope de Vega, Mundomar și Aqualandia.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
95 m2
Suprafață utilizabilă
85 m2
Parcare
Da
Magazin
150 m
Medic
640 m
Cafenea
150 m
Restaurant
220 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
120 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00