3 camere, cu vedere la mare Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6657
169,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 16/16
Mare 1 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu living, două dormitoare, o terasă de 24 m2, o bucătărie separată, o baie completă cu o cadă, într-o clădire cu piscină comună și parcare, într-o zonă liniștită și aproape de tot felul de Servicii. Este aproape de toate serviciile, parcuri, stație de autobuz, tramvai, parohia San Francisco de Asis, pompieri, stație de autobuz, poliție locală, centru sportiv L'illa de Benidorm, școli precum școala oficială de limbi străine, Maestro Gaspar Lopez, grădinița Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, IES Pere Maria Orts i Bosch și centre medicale. Supermarketuri de consum, Hiperber, Mercadona, farmacii, supermarketuri de cartier, baruri, restaurante, chioșcuri de ziare, bănci, benzinării, benzinării, tribunale și lungi etc... . Comunicație minunată cu restul plajelor Benidorm, Levante și Poniente la doar câteva minute și autostrada AP-7 la doar un pas... . O zonă rezidențială foarte liniștită, cunoscută și minunată în care să locuiești.

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Benidorm este un loc unic care, din punct de vedere urban, se numește Manhattanul spaniol. Este un oras atractiv in principal datorita microclimatului si datorita orientarii sudice si a protectiei oferite de muntii care il inconjoara si ofera locuitorilor sai ierni blande si veri placute.

Numărul etajului
16
Numărul de etaje
16
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
73 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
180 m
Medic
250 m
Cafenea
110 m
Restaurant
90 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00