3 camere de lux cu vedere fantastică la mare, clădire nouă, la 150 m de mare, Saranda, Albania

Saranda, Albania – ID 5581
232,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 150 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament nou de lux cu vedere la mare, cu 3 camere, mobilat cu mobilier și accesorii de lux de calitate, în Saranda, Albania. Suprafața totală este de 105 m2. Este situat la etajul 4, într-o clădire cu lift. Dispune de hol, living cu chicinetă, dormitor, al doilea dormitor care a fost transformat în dressing, baie cu toaletă, spălătorie și o terasă mare, cu o vedere uluitoare la mare. Proprietatea are o bucătărie complet echipată, un dormitor și, de asemenea, un living. Clădirea a fost finalizată în 2022 și este situată la aproximativ 150 m de mare. Recomandat!

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vrei să te distrezi și să faci bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Saranda este unul dintre cele mai fermecătoare orașe de pe Riviera albaneză, iar în lunile de vară se pare că jumătate din Tirana se mută aici pentru a se bucura de plaja plină de viață și de viața de noapte mai animată de-a lungul promenadei sale pline de lume de pe malul mării. Ceea ce a fost cândva un sat de pescari somnoros este acum un oraș înfloritor și, deși Saranda și-a pierdut mult din farmecul său în ultimele două decenii, și-a păstrat o mare parte din carisma sa. Saranda este o bază excelentă pentru a explora plajele din zonă, cum ar fi Pulebardhat, Pasqyrat, Manastiri etc. sau puteți vizita plajele Ksamilbeaches și Butrint, care face parte din patrimoniul mondial UNESCO, dacă aveți propriul vehicul sau puteți folosi și un taxi sau transportul public. Numele orașului provine de la Ayia Saranda, o mănăstire timpurie dedicată celor 40 de sfinți; rămășițele sale bombardate (inclusiv câteva fresce care au supraviețuit) se află încă sus pe dealul de deasupra orașului. Dar și micul castel din Lekursi, care oferă priveliști spectaculoase și un restaurant bun, sau mănăstirea foarte bine conservată și restaurată a Sfântului Gheorghe. Orașul a fost numit Porto Edda, după numele fiicei lui Mussolini, în anii 1940, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Saranda este bine conectat cu vase de croazieră venite din toată lumea, iar Corfu (orașul grecesc dinaintea Sarandei) este plin de turiști din țările nordice sau din țările din Europa de Est în timpul verii, datorită climei, mâncării și frumuseții sale.

Dacă nu ați ales din ofertele actuale, nu contează. Noi știm cum să lucrăm cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis pentru dumneavoastră!

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
105 m2
Terasă
Da
Magazin
220 m
Medic
240 m
Cafenea
80 m
Restaurant
100 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00