4 camere, Casă cu piscină și teren mare, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 9696
154,950 €
Arie 280 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Pregătiți-vă să fiți impresionați de această proprietate superbă în stil Neptuno, cu 3 dormitoare și 3 băi, care se mândrește cu propria piscină de 7x4m2, anexă spațioasă pentru depozitare, toate pe un teren ușor de gestionat care asigură un stil de viață fără stres.

Pe măsură ce intrați la parter, sunteți întâmpinați de o verandă deschisă de proporții generoase, perfect poziționată spre sud și care oferă priveliști fascinante la munții din apropiere. Priveliștea largă se întinde peste grădinile învecinate și oferă o panoramă liniștită. Unii proprietari au ales să închidă această verandă cu sticlă, creând o seră spațioasă de care se pot bucura pe tot parcursul anului. Ușa din față vă conduce într-un hol de intrare primitor, completat cu un dulap/armoire încorporat - un spațiu util pentru agățarea hainelor și depozitarea lucrurilor esențiale.

Zona de living expansivă se mândrește cu un șemineu și este inundată de lumină naturală, creând o atmosferă primitoare. Pentru un plus de confort, există aer condiționat. O arcadă duce elegant la sufrageria modernă și luminoasă, care, la rândul ei, se conectează la bucătăria complet echipată. Bucătăria este bine echipată, cu blaturi de lucru și dulapuri de depozitare ample, iar toate produsele albe necesare au fost incluse cu grijă. O ușă din spate convenabilă oferă acces la terasa cu scaune în aer liber și la zona de piscină primitoare.

Parterul, la care se accesează printr-o arcadă din camera de zi, oferă, de asemenea, un dormitor dublu încântător, împodobit cu dulapuri încorporate și o baie proprie. Această baie este dotată cu o cadă completă și un duș suspendat, completat cu un ecran elegant din sticlă. Cel de-al doilea dormitor dublu cu paturi twin, dotat cu dulapuri încorporate, este completat de o baie de familie cu duș/ WC pentru oaspeți.

Urcați la primul etaj, care este accesat de la ușa bucătăriei printr-o scară exterioară. Primul etaj a fost extins cu grijă pentru a crea un spațiu versatil, ideal pentru cazarea oaspeților. Acesta găzduiește în prezent un pat dublu și o canapea extensibilă, dulapuri încorporate, aer condiționat și un spațiu la îndemână pentru un frigider și un ceainic. Baia privată de la acest etaj se mândrește cu o cadă de baie. Ușile franțuzești duc din dormitor la terasa extinsă de pe acoperiș, unde vă puteți bucura de priveliști uluitoare la munții din jur.

Amplasată pe un teren de 280 m2 ușor de întreținut, această vilă se prezintă cu zone exterioare pavate în lateral și în spate, inclusiv în jurul piscinei primitoare. Grădina din față este îngrijit pietruită și are borduri plantate ridicate care urmează partea din spate a proprietății. Adiacentă piscinei, în partea laterală a vilei, veți descoperi o zonă de luat masa în aer liber - perfectă pentru a vă bucura de mese în briza mediteraneană.

Această vilă întreținută cu meticulozitate este în stare impecabilă și vă așteaptă sosirea, astfel încât să vă puteți despacheta bunurile și să începeți să vă bucurați de stilul de viață minunat pe care îl oferă.

Proprietatea este situată într-un colț liniștit din Camposol și se bucură de confortul a două centre comerciale. În plus, locația convenabilă din Camposol asigură faptul că frumoasele plaje mediteraneene și portul fermecător din Puerto de Mazarrón sunt la doar 15 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, în timp ce Aeroportul Alicante se află la aproximativ o oră distanță.

Această vilă reprezintă o oportunitate incredibilă de a vă bucura de soarele spaniol și de viața de plajă sau, datorită apropierii sale de coastă, de a investi cu prudență - o invitație la posibilități infinite. Nu ratați ocazia de a explora plajele fermecătoare din Mazarrón, certificate Q, inclusiv Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares și Playa de Rihuete. Stilul tău de viață mediteranean de vis te așteaptă!

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
280 m2
Teren
279 m2
Suprafață utilizabilă
123 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
278 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
1 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
600 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00