4 camere, la câțiva pași de terenul de golf, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 9692
184,995 €
Arie 650 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profitați de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorită amplasării casei vă veți bucura de căldură și de posibilitatea nelimitată de a juca golf chiar și în lunile de iarnă.

O oportunitate excelentă de a achiziționa o vilă cu 4 dormitoare în stil Neptuno pe un teren mare, fără pretenții, cu piscină, la mică distanță de terenul de golf.

Neptuno Deluxe cu numărul de dormitoare și băi și aspectul general îndeplinește toate cerințele. Parterul este format dintr-o verandă mare acoperită și umbrită, cu acces la ușa din față. Unele persoane aleg ca această zonă să fie văruită pentru a crea o seră/cameră de soare mare. Un mic hol de intrare cu dulap încorporat.

Camera de zi are un șemineu și rafturi încorporate. Treceți în sufragerie, care are un spațiu amplu pentru un set de luat masa. O altă arcadă duce la bucătăria complet echipată cu toate aparatele. Există o mulțime de dulapuri de depozitare și suprafețe de lucru. Există, de asemenea, un dormitor la parter cu un pat dublu, dulapuri montate și o baie mare. Un al doilea dormitor dublu, de asemenea cu dulapuri montate, și o cameră de duș de familie/un WC pentru oaspeți.

La primul etaj se accesează printr-o ușă către holul de intrare/cucătărie, de unde scările exterioare urcă într-un sens și coboară în celălalt spre piscina cu gresie. La primul etaj se află un dormitor mare (separat) dublu/dublat, cu o mulțime de spații de depozitare încorporate și spațiu de agățat în dulapuri și o a doua baie. Ușile franceze duc din dormitor la o terasă foarte mare pe acoperiș. De aici se pot admira priveliști minunate ale munților îndepărtați și există un spațiu de depozitare încorporat.

Acesta este un teren mare de 650m2 cu ziduri de grădină ridicate care oferă multă intimitate. Există acces pietonal și auto la parcelă. Cu excepția zonei piscinei, care este ridicată și placată cu gresie, grădinile sunt pietruite, cu câțiva arbuști și copaci maturi.

Vila are un subsol, această parte ar putea fi dezvoltată în spațiu de locuit suplimentar și este folosită în prezent ca zonă de depozitare. Această proprietate oferă o mulțime de oportunități pentru a o termina pe placul dvs. în interior și exterior.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită în tot mai populara dezvoltare rezidențială Camposol Golf și beneficiază de 2 centre comerciale.

Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mediteranei. Aeroportul Corvera, deschis în ianuarie 2019, se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina și la 1 oră de Alicante.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
650 m2
Teren
651 m2
Suprafață utilizabilă
649 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
650 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00