5 camere cu piscină, grătar și parcare, Caravaca de la Cruz

Caravaca de la Cruz, Spania – ID 6989
170,000 €
Arie 551 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 80 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o casă de țară spaniolă rustică cu 4 dormitoare, situată la periferia orașului La Almudema, cu legături rutiere bune și la numai 10 km de orașul Caravaca de la Cruz. Proprietatea se află pe un teren de 551m2 cu o piscină privată de 10x5m2. Proprietatea are aproximativ 240m2 și oferă 4 dormitoare, 1 baie pe două etaje, cu aer condiționat și încălzire centrală cu ulei.

La intrarea în proprietate avem un coridor lung care duce la o scară de marmură care duce la dormitoarele de la primul etaj. Camera de zi este spațioasă și luminoasă, cu un radiator de încălzire centrală. Bucătăria mare separată este complet echipată cu o plită pe gaz și de aici avem acces la camera de utilitate foarte mare care găzduiește mașina de spălat, frigiderul cu congelator și încălzirea centrală pe bază de ulei. Din bucătărie avem uși de terasă care vă duc în partea din spate a proprietății.

La parter avem un dormitor dublu, care are vedere la piscină, și există, de asemenea, o cameră de duș mare, care a fost modernizată și arată contemporan.

O scară de marmură duce la primul etaj, unde avem alte 3 dormitoare cu dulapuri duble de sine stătătoare și un living în plan deschis cu șemineu. Există suficient spațiu pentru a adăuga o a 2-a baie, dacă se dorește.

Spațiul exterior cu această proprietate este complet împrejmuit și necesită puțină întreținere. Cea mai mare parte a proprietății este pavată și există o intrare pentru vehicule. Există o piscină privată cu o mulțime de spațiu pentru plajă sau grătar, cu vedere spectaculoasă la peisaj.

Pentru a aprecia tot ceea ce această proprietate are de oferit, faceți o programare astăzi și vă vom arăta în jurul valorii de.

Orașul istoric Lorca se poate ajunge în 25 de minute cu mașina.

Atât aeroportul din Alicante, cât și cel din Murcia se află la distanță de mers cu mașina, Alicante 1h 20 de minute, iar Murcia la mai puțin de 55 de minute

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
551 m2
Teren
551 m2
Suprafață utilizabilă
240 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
6 km
Restaurant
2 km
Bar
200 m
Școală/gradiniță
50 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00