Apartament cu piscină comună și grădină, la 600 m de plaja Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6142
136,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 600 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim un apartament confortabil în Benidorm, într-un cartier excelent cu toate serviciile necesare și la doar 600 m de plaja mării. Transportul public și supermarketurile sunt desigur. Este o proprietate cu o suprafață de 55m2, cu piscină comună și vedere la grădina casei. Are 1 dormitor dublu mare, 1 baie mare cu duș, bucătărie cu zonă mare de lucru, complet utilată. Acest apartament este situat la 600 m de plaja si la 10 minute de centrul orasului Benidorm. Apartamentul este gata de mutat, iar locația lui îl face o opțiune excelentă de investiție.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Rincón de Loix. Intr-o zona foarte linistita cu gradina mare, piscina comunitara. Aproape de stația de autobuz, supermarketurile Unide, Dia și Mas y Mas, biserica parohială - Nuestra Señora del Mar, farmacie, bănci, parcuri, Mundo Mar, Palatul Benidorm, școli Aqualandia, Lope de Vega și Serra Gelada (Sierra Helada), ambulanțe și centre de sănătate și clinici auxiliare din Rincon de Loix, Bleší trh și Mercoix, Spitalul Imed Levante și multe altele. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați, vă vom informa fără obligații.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Loggie
Da
Parcare
Da
Magazin
160 m
Medic
370 m
Cafenea
190 m
Restaurant
40 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
170 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00