Apartament de investiții cu 2 camere cu piscină comună, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6476
145,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 900 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Va oferim o mare oportunitate de a investi intr-un apartament cu piscina comuna, 2 camere disponibile cu logie dotata cu pat suplimentar. Suprafata sa totala este de 65m2 si suprafata utila de 55m2. Este situat la etajul doi al unui bloc cu lift. Apartamentul este utilat si gata de mutat. Apartamentul este situat langa plaja marii.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Este aproape de toate serviciile, parcuri, stație de autobuz, tramvai, parohia San Francisco de Asis, pompieri, stație de autobuz, poliție locală, centru sportiv L'illa de Benidorm, școli precum școala oficială de limbi străine, Maestro Gaspar Lopez, grădinița Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, IES Pere Maria Orts i Bosch și centre medicale. Supermarketuri de consum, Hiperber, Mercadona, farmacii, supermarketuri de cartier, baruri, restaurante, chioșcuri de ziare, bănci, benzinării, benzinării, tribunale și lungi etc. Comunicare minunată cu restul plajelor Benidorm, Levante și Poniente la doar câteva minute distanță și cu autostrada AP-7 la doar un pas. O zonă rezidențială foarte liniștită, cunoscută și minunată în care să locuiești. Nu ezitați să ne sunați și să ne vizitați. Îl puteți vizualiza oricând.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Loggie
Da
Parcare
Da
Magazin
60 m
Medic
80 m
Cafenea
120 m
Restaurant
40 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00