casa 4 camere, carport, piscina mare, Camposol

Camposol, Spania – ID 5824
209,995 €
Arie 600 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profita de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorita locatiei casei te vei bucura de caldura si de posibilitatea nelimitata de a juca golf chiar si in lunile de iarna.

Oferim spre vanzare o vila magnifica in stil Neptuno Deluxe cu piscina privata, teren orientat sud-vest, scara interioara, gratare, plase de tantari, sistem de alarma si carbar din caramida.

Parterul este format dintr-o verandă mare acoperită umbrită, care poate fi vitrată pentru a crea o seră însorită. Ușa de la intrare se deschide într-un hol de intrare cu dulap încorporat.

Holul de la intrare duce la un lounge mare cu șemineu, aer condiționat și încălzire centrală cu ulei. O arcada se deschide în sala de mese mare. Un alt arc duce la o bucătărie complet utilată, care include toate electrocasnicele. Există multe dulapuri de depozitare și mult spațiu de lucru. Ușa din spate a bucătăriei, care a fost modernizată, dă acces la grădină și piscină.

La parter se afla si un dormitor dublu cu dulapuri incorporate, ventilator de tavan, aer conditionat si o baie mare cu cada, accesibila din arcada care duce din living. Al doilea dormitor dublu sau twin, de asemenea, cu dulapuri, ventilator de tavan și duș de familie/toaletă pentru oaspeți. Ambele dormitoare beneficiaza si de centrala termica pe combustibil.

La primul etaj se ajunge printr-o scară interioară care duce din living. Aceasta duce la un dormitor mare la primul etaj, cu dulapuri, ventilator de tavan, aer condiționat, calorifer electric și o a doua baie privată cu cadă și chiuvetă frumoasă. Solarul spațios de pe acoperiș este accesat prin uși franțuzești care dau din dormitor și oferă vederi minunate la munții din jur. Există și un dulap de depozitare cu conexiuni electrice.

Acesta este un teren căutat de aproximativ 600m2. Are pereți înălțați de grădină pentru un plus de intimitate și o alee foarte mare cu poartă glisantă și carport din cărămidă. Există o grădină amenajată cu paturi de grădină înălțate, precum și zone pavate utile pentru mobilierul de terasă și iluminatul exterior. Majoritatea restului terenului are pietriș ornamental, iar proprietatea este orientată spre sud-vest, cu o terasă acoperită, ideală pentru mese în aer liber. Există, de asemenea, o piscină mare de 9x5. Lângă piscină există un spațiu fantastic pentru a vă crea propria bucătărie de vară în aer liber, bar și zone de relaxare.

Există o pivniță foarte mare care se întinde pe toată suprafața proprietății. Potențial mare de extindere dacă este necesar.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită pe terenul de golf Rezidențial Camposol, mereu popular.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
600 m2
Teren
599 m2
Suprafață utilizabilă
598 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
597 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00