casă de țară spațioasă 6 camere, teren mare, El Raiguero

Totana, Spania – ID 5458
292,995 €
Arie 17500 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 37 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim o casă excelentă de cumpărat, situată în El Raiguero, un mic sat între El Pareton și Totana, este o casă de țară frumoasă și spațioasă, construită în urmă cu 16 ani și care se mândrește cu o vedere panoramică uimitoare la munți și la țară.

În salonul spațios, luminos și aerisit, se intră printr-o ușă frontală stabilă. În partea din spate a încăperii se află uși de sticlă pliabile care se deschid spre terasa din spate, cu vedere pitorească la grădină și la munți. Din salon, în dreapta, ușile duc la dormitoarele 1,2,3,4 și la baia de familie.

Dormitorul principal are uși de terasă care duc la terasă și dispune de un dressing cu spații de depozitare ample și baie proprie. Dormitoarele 2, 3 și 4 sunt toate duble, cu dulapuri montate, dintre care două au uși de terasă care duc la terasa din față cu vedere la grădină Baia de familie este compusă din WC, cadă cu duș deasupra, chiuvetă.

Bucătăria este complet echipată, spațioasă și aerisită, cu o gamă de dulapuri crem completate de blaturi de lucru din granit. În centrul bucătăriei se află o insulă cu cuptor electric cu ventilator și plită electrică cu inducție cu hotă. La capătul îndepărtat al bucătăriei se află o fereastră cu vedere la grădina din spate și la munți. O ușă duce la camera de utilitate cu blaturi de lucru din granit care găzduiește o gamă de produse albe, inclusiv o mașină de spălat. O ușă de la camera de utilitate duce la cel de-al 5-lea dormitor spațios care poate fi folosit ca o suită pentru bunici/adolescenți, are o cameră de duș și are vedere la grădina din spate și are, de asemenea, propria intrare separată. În dreapta bucătăriei se află o sufragerie separată cu vedere la grădina din spate și o cameră de duș cu WC.

În fața exterioară a proprietății există o poartă de intrare, un portic frontal ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de climatul mediteranean/ și de grădini și o alee pentru 6 mașini. În partea din spate a proprietății există o zonă de terasă ideală pentru mese în aer liber cu vedere la grădină și la munții îndepărtați. Terenul de 17.500 m2 are o mulțime de spațiu pentru a utiliza terenul așa cum doriți; ideal pentru a ține cai sau animale, plus spațiu pentru o piscină și un teren de tenis. Proprietatea are toate țevile pentru instalarea încălzirii centrale și un teren de construcție separat de 248 m2 cu fundații pentru o altă casă, sub rezerva autorizației de construire.

O proprietate rurală uimitoare care trebuie văzută.

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ceea ce este rău există ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Aeroportul internațional Región de Murcia se află la aproximativ 29 km.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Arie
17500 m2
Teren
17498 m2
Suprafață utilizabilă
17497 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
17495 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00