Casă mare de familie cu piscină, 400m2, Camposol Spania

Camposol, Spania – ID 7003
155,000 €
Arie 127 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vilă decomandată în stil Rosa, cu terasă pe toată lungimea, cu vedere la munte și piscină privată, într-o locație liniștită, la câțiva pași de terenul de golf și clubul de golf.

Din față, scările duc la o frumoasă terasă deschisă. Ușa din față duce la o zonă mare de living cu ventilator de tavan și șemineu. Există multă lumină naturală. Sala de mese este dotată cu aer condiționat și ventilator de tavan.

Bucataria este dotata cu suficiente dulapuri si suprafete de lucru. Toate felurile de mâncare sunt incluse în preț. O fereastră de servire duce în zona de luat masa.

Există și o cameră de duș/toaletă pentru oaspeți, care servește și ca spălătorie. Vizavi de spălătorie se află un dormitor dublu cu dulap încorporat și ventilator de tavan. Dormitorul principal are dulapuri de sine stătătoare, aer condiționat, un ventilator de tavan și o baie privată complet utilată.

Din spatele casei, scarile duc la o terasa mare cu vedere la piscina si munti. Există o pergolă, depozit încorporat cu prize electrice și vederi frumoase ale munților din apropiere.

Terenul de 400 m2 are ziduri înălțate și poartă pentru vehicule cu acces pentru parcare în teren. Este disponibil un depozit pentru lemn. Grădina are poteci cu pietriș, dar zona piscinei este gresie pentru o întreținere redusă și are iarbă artificială în jurul ei. Există o piscină foarte frumoasă de 10x4m și o mulțime de spațiu în aer liber pentru a vă bucura de stilul de viață în aer liber și a vă bucura de soarele spaniol.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Camposol este îmbogățit de două centre comerciale, ambele cu facilități diferite și se află la 10 minute cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene și de minunatul port Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) este la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante la aproximativ 1 oră de mers cu mașina.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
127 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
73 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
128 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00