Casă mare detașată cu piscină, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 5460
175,000 €
Arie 400 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profitați de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorită amplasării casei vă veți bucura de căldură și de posibilitatea nelimitată de a juca golf chiar și în lunile de iarnă.

Vă oferim o casă mare, care are două dormitoare și două băi separate.

Proprietatea se intră printr-o ușă modernă din față care se deschide într-o sală de mese/living mare în plan deschis și o bucătărie modernă . Zona de luat masa este separată de bucătărie de un bar mare de granit pentru micul dejun. Zona de luat masa are o seră cu uși glisante de terasă care se deschid spre piscină și terasă în aer liber, perfectă pentru relaxare. Camera de zi este dotată cu aer condiționat și un arzător pe peleți pentru confortul dvs. pe tot parcursul anului. Bucătăria a fost renovată la o specificație foarte înaltă, cu dulapuri moderne de perete și de bază, blaturi de lucru din granit, cu mașină de spălat vase integrată, frigider-congelator, cuptor cu microunde și cuptor split și plită cu inducție. Există, de asemenea, un ventilator de tavan. Două dormitoare duble duc din living prin hol la două băi. Dormitorul principal are dulapuri încorporate și o baie complet renovată și modernizată, dotată cu un duș, un WC la nivel coborât cu chiuvetă. Al doilea dormitor are, de asemenea, dulapuri încorporate și este dotat cu aer condiționat și ventilator de tavan. Baia principală a fost, de asemenea, renovată și are gresie și faianță pe pereți și pe podea și un duș cu paravan de sticlă. În partea din față a casei există o alee de acces cu două porți pentru până la trei mașini. În spate există un atelier anexă pentru depozitare, care are, de asemenea, o baie de duș cu bazin de WC, plus alte două spații de depozitare la îndemână în partea laterală a proprietății, dintre care una duce în anexă. Grădina din față este pietruită, cu o serie de pomi fructiferi și arbuști. În spate se află o piscină de 9x4m2 cu o terasă cu gresie, duș în aer liber și o zonă de terasă acoperită, ideală pentru mese în aer liber. De pe terasă, scările duc la un solar pe acoperiș cu vedere uimitoare la munte.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din zona rezidențială Camposol Golf Development, din ce în ce mai populară. Camposol beneficiază de două centre comerciale, ambele găzduind diverse facilități, inclusiv un centru medical, o farmacie și un centru comunitar. Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mediteranei și de portul magnific Puerto de Mazarron. Aeroportul Corvera, care urmează să se deschidă în ianuarie 2019, se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina; 45 de minute până la Aeroportul San Javier (Murcia) și 1 oră până la Alicante.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
400 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
400 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
400 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
930 m
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00