Casă spațioasă cu apartamente de oaspeți, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 6982
159,950 €
Arie 400 m2
Dispoziție atipic
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

O oportunitate uimitoare de a cumpăra o vilă decomandată cu 4 dormitoare și 2 apartamente mari pentru oaspeți la etaj.

Această vilă uimitoare cu patru dormitoare și trei băi are un teren mare, cu suficient spațiu pentru a vă instala propria piscină. Vila este foarte spatioasa. Oferă două dormitoare, baie, living/sufragerie și bucătărie la parter și două apartamente identice pentru oaspeți la etaj, fiecare constând dintr-un dormitor mare cu baie privată cu duș și dulapuri amenajate.

Curtea din față este acoperită cu tufișuri și copaci. De aici avem acces la terasa din fata, care este partial vitrata. Dupa intrarea in vila se ajunge in living cu aer conditionat, ventilator de tavan si semineu pe lemne, din living se deschide un pasaj arcuit catre bucatarie. La celălalt capăt al salonului, o altă arcadă vă duce la două dormitoare, ambele au dulapuri, ventilatoare de tavan și aer condiționat. Există o baie de familie cu o cadă.

În spatele acestei frumoase vile decomandate aveți o terasă cu vedere minunată la grădină. Aici poate fi instalată o piscină privată. Vila se află pe un teren de 400 m2, oferindu-vă mult spațiu în care să vă bucurați de soarele spaniol. Există arbori și zone de teren acoperite cu șindrilă ornamentală.

Solarul de pe acoperiș are două apartamente pentru oaspeți, ambele cu duș privat, creând mai mult spațiu pentru familie. De aici veți avea priveliști minunate asupra munților îndepărtați și a peisajului rural.

Camposol beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o varietate de facilități, de la supermarketuri la restaurante, un oficiu poștal la un centru de sănătate și multe altele.

Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mării Mediterane și de frumosul port Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) este la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina și la doar 1 oră de Alicante

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
400 m2
Teren
399 m2
Suprafață utilizabilă
398 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
395 m2
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
1 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
440 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00