Frumoasă vilă cu 4 dormitoare cu piscină privată, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 9702
219,995 €
Arie 700 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber
Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Nu ratați această vilă frumoasă, bine întreținută, cu 4 dormitoare în stil Cibeles, într-o zonă liniștită din Camposol.
Situată pe un teren de colț de 700m2, această vilă se mândrește cu un exterior frumos, în timp ce aveți o mulțime de spațiu pentru a proiecta grădina visurilor dvs. Bucurați-vă de arbuști, copaci și șindrilă luminoasă care împodobesc acest spațiu exterior cu întreținere redusă. Dacă aveți chef să vă relaxați la soare, treceți prin poarta către grădina din spate. Aici veți găsi o piscină spațioasă, perfectă pentru a vă relaxa în soarele spaniol. Veți găsi, de asemenea, o verandă mare cu un acoperiș. Acest spațiu poate fi transformat într-o seră, dacă doriți.

Interiorul proprietății include:
Un living mare, spațios, care oferă multă lumină naturală cu cele trei ferestre. Există, de asemenea, un șemineu, un ventilator de tavan și o unitate de aer condiționat, astfel încât să vă puteți simți confortabil pe tot parcursul anului.
Lângă living se află sufrageria și bucătăria, la care se poate ajunge printr-o arcadă romantică.
La terasa de pe acoperiș, cu pergolă, se poate ajunge pe scări din bucătărie, iar acest loc frumos oferă vedere panoramică la munții îndepărtați.
Trei dormitoare duc la camera de zi. Toate dormitoarele au dulapuri încorporate, iar dormitorul principal are o baie proprie. Cel de-al treilea dormitor are acces la o terasă pavată frumoasă. Există, de asemenea, o a doua baie.
Există o parcare pentru 4 mașini pe aleea casei.
Camposol, situat pe Costa Calida, este un cartier idilic din Murcia, Spania, înconjurat de munți și de priveliști rurale uimitoare, un teren de golf și două centre comerciale. Cartierul se mândrește cu o mulțime de facilități, cum ar fi diverse supermarketuri, magazine, veterinari, opticieni, coafori, stomatologi, bănci, oficii poștale, baruri și restaurante, inclusiv o gamă largă de restaurante. Camposol se află, de asemenea, la doar 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Național Murcia și la 1 oră de mers cu mașina de Aeroportul Alicante.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.
Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
700 m2
Teren
701 m2
Suprafață utilizabilă
700 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
699 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00