Frumoase 4 camere cu vedere la mare și la munte, la 100m de mare, potrivit pentru închiriere, Saranda, Albania

Saranda, Albania – ID 5209
148,000 €
Arie 140 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 7/8
Mare 100 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament minunat, situat la doar 100 de metri de plajă, cu vedere laterală la mare, cu 4 camere, în Saranda, Albania. Suprafața totală este de 140 m2. Acesta este situat la etajul 7 din 8, într-o clădire cu lift. Această proprietate frumoasă este ideală pentru cei care doresc să locuiască permanent în Saranda, datorită spațiilor extinse pe care le oferă acest loc. Dispunerea este un hol de intrare, un living mare cu chicinetă, trei dormitoare mari, două băi cu toaletă și două balcoane, unul conectat la dormitorul cu vedere la munții Saranda și celălalt la living. Proprietatea are o bucătărie și un dormitor complet echipate și, de asemenea, o canapea de colț în camera de zi. Este ideală pentru închirieri sezoniere, deoarece poate fi ușor de împărțit în: două dormitoare pentru cupluri și un dormitor pentru copii. Un alt dormitor poate fi folosit ca spălătorie. Zona este foarte liniștită, iar accesul la plajă este unul dintre cele mai mari plusuri pe care le are această proprietate, în doar 3 minute de mers pe jos (100m) veți găsi cea mai apropiată plajă.

Orientare: sud-est

Clasa energetică: Clasa energetică: A+

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare, cu condiții foarte favorabile și cu Marea Adriatică cu plaje frumoase, ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Saranda este unul dintre cele mai fermecătoare orașe de pe Riviera albaneză, iar în lunile de vară se pare că jumătate din Tirana se mută aici pentru a se bucura de plaja plină de viață și de viața de noapte mai animată de-a lungul promenadei sale pline de lume de pe malul mării. Ceea ce a fost cândva un sat de pescari somnoros este acum un oraș înfloritor și, deși Saranda și-a pierdut mult din farmecul său în ultimele două decenii, și-a păstrat o mare parte din carisma sa. Saranda este o bază excelentă pentru a explora plajele din zonă, cum ar fi Pulebardhat, Pasqyrat, Manastiri etc. sau puteți vizita plajele Ksamilbeaches și Butrint, care face parte din patrimoniul mondial UNESCO, dacă aveți propriul vehicul sau puteți folosi și un taxi sau transportul public. Numele orașului provine de la Ayia Saranda, o mănăstire timpurie dedicată celor 40 de sfinți; rămășițele sale bombardate (inclusiv câteva fresce care au supraviețuit) se află încă sus pe dealul de deasupra orașului. Dar și micul castel din Lekursi, care oferă priveliști spectaculoase și un restaurant bun, sau mănăstirea foarte bine conservată și restaurată a Sfântului Gheorghe. Orașul a fost numit Porto Edda, după numele fiicei lui Mussolini, în anii 1940, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Saranda este bine conectat cu vase de croazieră venite din toată lumea, iar Corfu (orașul grecesc dinaintea Sarandei) este plin de turiști din țările nordice sau din țările din Europa de Est în timpul verii, datorită climei, mâncării și frumuseții sale.

Dacă nu ați ales din ofertele actuale, nu contează. Noi știm cum să lucrăm cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis pentru dumneavoastră!

Numărul etajului
7
Numărul de etaje
8
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
140 m2
Suprafață utilizabilă
140 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
240 m
Cafenea
80 m
Restaurant
100 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00