Parter cu patru unități rezidențiale, cu grădină privată, locație excelentă, Golem, Albania

Durres, Albania – ID 9179
68,000 €
Arie 230 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă costurile asociate cu serviciul juridic.

Ofertă unică a unui etaj cu patru unități rezidențiale, în clădire nouă aproape finalizată, în Golem, Albania. Aceste apartamente moderne sunt complet mobilate cu mobilier nou și sunt gata de închiriere. Toate au acces la o frumoasă grădină comună de 200 m2, care este un loc ideal pentru a vă relaxa. Sunt disponibile 4 locuri de parcare. Locația nu este doar atractivă pentru chiriași, ci și situată în apropierea parcului și a plajei, la aproximativ 250 m de mare.

1. Garsonieră cu o suprafață totală de 37,27 m2, situată la parter. Dispune de living cu chicinetă, baie cu WC și balcon.

2. Apartament cu 3 camere, cu o suprafață totală de 77,52 m2, situat la parter. Dispunerea este living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC și balcon.

3. Apartament cu 2 camere, cu o suprafață totală de 59,81 m2, situat la parter. Dispunerea este living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și balcon.

4. Apartament de 2 camere, cu o suprafață totală de 56,10 m2, situat la parter. Dispunerea este living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și balcon.

Taxa de întreținere este de 8 - 12 € pe lună. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Golem este o stațiune populară de pe coasta albaneză a Adriaticii. Este situată la aproximativ 40 de kilometri de capitala Tirana, ceea ce o face ușor accesibilă pentru turiști. Golem este cunoscută pentru plajele sale de nisip care se întind de-a lungul coastei, oferind priveliști frumoase ale peisajului marin și montan. Această stațiune este populară printre turiștii care caută băi de soare, activități acvatice și relaxare pe plajă. Plajele din Golem sunt adesea bine echipate cu restaurante, baruri și facilități de închiriere de șezlonguri și umbrele de soare. Clima mediteraneană caldă face din Golem un loc ideal pentru a vă bucura de o vacanță de vară.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu-i nimic.

Putem lucra cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis pentru dumneavoastră! Mai multe oferte de proprietăți similare pot fi găsite pe site-ul nostru.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
230 m2
Suprafață utilizabilă
230 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
540 m
Medic
6 km
Cafenea
540 m
Restaurant
250 m
Bar
670 m
Școală/gradiniță
470 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00