Perfect 4+1, cu garaj si piscina, locatie linistita, Totana

Totana, Spania – ID 6984
299,000 €
Arie 501 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 37 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Oferim spre vânzare o vilă modernă fantastică de 92 m2 pe un teren privat securizat de 501 m2, situată într-o zonă rezidențială foarte liniștită, înconjurată de peisajul rural nealterat și liniștit din Totana.

Această proprietate foarte bine prezentată a fost mobilată cu grijă și cu gust și este amenajată pe două etaje. Există trei dormitoare, două băi, una privată, bucătărie complet utilată, cameră de serviciu, living mare, aer condiționat și încălzire centrală, verandă, garaj, terasă la etaj, piscină și grădini amenajate.

Intrarea in proprietate duce in holul de intrare, din care duc toate camerele de la acest etaj. Livingul luminos și aerisit are ferestre mari cu vedere la piscină. Bucătăria separată are mult spațiu de depozitare și blaturi din granit. Toate electrocasnicele sunt incluse in pret. Din bucătărie există o intrare pe terasa laterală, unde se află foișorul. La acest etaj mai sunt doua dormitoare foarte luminoase, spatioase, cu dulapuri incastrate si o baie cu dus.

La primul etaj este al treilea dormitor care are un dulap încorporat foarte mare, geamuri termopan frumos decorate și are o baie mare privată. Există o terasă cu o vedere frumoasă.

Aceasta casa are un spatiu exterior foarte placut si poti aprecia cu adevarat linistea pe care o ofera cartierul. Proprietatea are propria sa piscină privată mare de 9x5m2, duș în aer liber și iarbă artificială. Restul zonei exterioare este acoperită cu un amestec de pietriș ornamental, copaci, arbuști și zone pavate. Zona de verandă este locul perfect pentru a vă bucura de prânz, cină, micul dejun și de a vă bucura de stilul de viață în aer liber sub foișor.

Aceasta este o casă de familie grozavă care oferă tot ce este mai bun din ambele lumi; viața rurală și urbană datorită apropierii de Totana.

Această vilă este situată în Residencial Espu, Totana, la o scurtă călătorie cu mașina de centrul orașului și la 35 de minute de coasta Golfului Mazarron.

Totana este un municipiu bine conectat din sud-vestul regiunii Murcia, la 45 km de capitala Murcia, cu aproximativ 30.000 de locuitori. Amplasat la poalele muntelui Sierra Espuña, include câmpii agricole plate și păduri montane acoperite cu pini care creează o varietate de resurse naturale care contribuie toate la economia locală și se încadrează în zona cunoscută sub numele de Comarca. del Bajo Guadalentin.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
501 m2
Teren
498 m2
Suprafață utilizabilă
500 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
499 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
1 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00