Vilă de lux 5 camere, oferta de top, Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5402
429,900 €
Arie 672 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 1 500 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Această vilă uimitoare din Puerto de Mazarron este pachetul complet!

Vila se află pe un teren de 672m2 și are ziduri înalte de grădină pentru o intimitate totală, precum și o serie de caracteristici, inclusiv:

Porți pentru pietoni și vehicule.

O alee de acces la garaj cu o copertină suplimentară.

Terasă frumoasă în față cu o scară largă care duce la casă.

Grădini peisagistice uimitoare, inclusiv o fântână și plante subtropicale.

Sistem practic de aspersiune a grădinii.

Piscină cu terasă lângă piscină și duș și toaletă lângă piscină.

Zonă de luat masa în aer liber acoperită.

Bucătărie de vară cu grătar.

După cum puteți vedea, spațiul exterior al acestei vile conține tot ce v-ați putea dori. Interiorul proprietății este la fel de somptuos și include:

Living/sufragerie mare.

Bucătărie uriașă/sala de mic dejun.

4 dormitoare duble, spațioase. Dormitorul principal include chiar și o baie luxoasă în cameră și propriul balcon privat.

2 băi de familie/invitați, dintre care una include un jacuzzi cu hidromasaj.

Pivniță/garaj imens, care este folosit în prezent ca sală de sport. Acesta este un spațiu versatil și poate fi folosit pentru orice vă doriți.

Nu în ultimul rând, această proprietate este dotată cu aer condiționat cald și rece, un foaier și o scară uimitoare cu balustrade din fier forjat și fereastră cu vitralii. Această proprietate oferă un lux complet și absolut și ar fi o casă de familie idilică. Aceasta este o vilă unică și specială, construită la standarde înalte într-o zonă rezidențială, fiind în același timp aproape de facilități și de portul de agrement.

Stimați clienți, trăim într-o perioadă ciudată în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ceea ce este rău există ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Puerto de Mazarron se mândrește cu o selecție minunată de plaje cu nisip, ceea ce îl face un loc minunat pentru întreaga familie. Este, de asemenea, un refugiu de vacanță popular pentru spaniolii înșiși, iar noul port de agrement Euro Marina, de mai multe milioane de lire sterline, vine cu o selecție de magazine de lux, baruri, restaurante și o mulțime de locuri de parcare în parcarea subterană mare. Faceți o plimbare relaxantă de-a lungul portului de agrement și a promenadei sau relaxați-vă într-unul dintre barurile locale.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
672 m2
Teren
671 m2
Suprafață utilizabilă
670 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
670 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
170 m
Medic
120 m
Cafenea
160 m
Restaurant
150 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00