Vilă într-o stațiune de prestigiu, la doar 30 km de aeroport și Durres, Gjiri Lalzit, Albania

Gjiri Lalzit, Albania – ID 7449
435,000 €
Arie 523 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 150 m
Condiție Liber

O oportunitate unică în Albania! Vrei să deții o proprietate într-o stațiune prestigioasă și bogat echipată în apropiere de aeroport?

Vă oferim o vilă în noul proiect San Pietro Resort, situată în Golful Lalesi, la 40 km de Tirana, la 35 km de Aeroportul Rinas și la 30 km de orașul Durres.

Zona Premium: Patru vile conectate constau din 4 unități cu intrare separată. Fiecare vila are o suprafata totala de 130 mp. La parter se afla un living cu o bucatarie deschisa, iar la etajul doi sunt 2 dormitoare. Pretul total al vilei este de 435.000 euro, inclusiv terenul (parte din curtea din jurul vilei), care variaza in functie de locatia vilei (250-400m2).

San Pietro, Hotel & Residences, include un sat turistic si un hotel care va fi administrat de grupul Melia. Proiectul este selectat pentru construcție în zona celei mai de nord a orașului Lalezi pentru verdeața și frumusețea sa naturală. Aceasta este una dintre cele mai mari realizări ale acestui proiect, armonia naturii cu construcția. Arhitectul s-a concentrat pe împletirea și îmbinarea elementelor naturale și arhitecturale, a realizat construcția între copaci și a creat zone verzi deasupra teraselor vilelor în combinație cu pergole din lemn.

Stațiunea mai include zone comune pentru divertisment sau servicii (zone de cumpărături, locuri de joacă, colțuri sportive, piscină etc.), precum și zone precum drumuri, intrări în zonă etc. care necesită întreținere, curățare, iluminat etc. Aceasta presupune, desigur, și o plată lunară de la fiecare proprietar, astfel încât complexul să fie întotdeauna întreținut și în cea mai bună stare posibilă.

Următoarele servicii vor fi disponibile în stațiune:

- Plaja rezervata

- Vilele vor avea aer conditionat complet (aer conditionat multisplit)

- Suprafața terenului va fi în titlul de proprietate

- Facilitățile vor fi all inclusive de la hotelul Melia, pachete financiare și servicii 24 de ore pe zi pentru a oferi clienților intimitate și confort.

- Camerele de securitate vor fi instalate în fiecare clădire pentru siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.

Mai multe informații despre proiect în RK sau pe site-ul Mojenemovitostumore.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
523 m2
Teren
523 m2
Suprafață utilizabilă
130 m2
Suprafață construită
130 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
0 m
Bar
890 m
Școală/gradiniță
900 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00